SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement

ASUS a Microsoft ponúknu bezplatnú aktualizáciu na Windows 11

Tlačové správy
2

Stovky kompatibilných ASUS zariadení budú pripravené na bezplatnú aktualizáciu na najnovšiu verziu systému Windows, keď bude k dispozícii – vrátane najnovších modelov radu Zenbook

ASUS oznámil, že spolupracuje so spoločnosťou Microsoft, aby zabezpečil, že používatelia nových a existujúcich počítačov značky ASUS budú pripravení na operačný systém Windows 11, keď bude k dispozícii[i].

ASUS je medzinárodne uznávaný a dôveryhodný výrobca počítačov so systémom Windows a je hrdým navrhovateľom systému Windows 11 – pripravovanej najnovšej verzie najobľúbenejšieho operačného systému na svete. ASUS pripravuje množstvo nových a existujúcich zariadení na bezplatnú aktualizáciu na Windows 11.

Všetky ASUS zariadenia so systémom Windows 10, ktoré sú v predaji od 24. júna 2021, a množstvo ďalších existujúcich kompatibilných ASUS počítačov sa nachádzajú na zozname zariadení, ktoré budú pripravené na bezplatnú aktualizáciu na Windows 11 po jeho uvedení na trh. Príkladom sú modely Zenbook Pro Duo 15 OLED (UX582), Zenbook Duo 14 (UX482), Zenbook Flip 13 OLED (UX363) a Zenbook 13 OLED (UX325) – takže ak zvažujete ich nákup, môžete tak spraviť s vedomím, že o pár mesiacov získate bezplatnú aktualizáciu na Windows 11.

Stovky ďalších modelov značky ASUS, ktoré prišli na trh so systémom Windows 10, takisto získajú bezplatnú aktualizáciu na Windows 11, a to vrátane zariadení radu ProArt Studiobook, Zenbook, Vivobook, ROG Strix, ROG Zephyrus, ROG Flow a TUF Gaming. Kompatibilných bude aj množstvo notebookov radu ExpertBook, počítačov ExpertCenter a zariadení radu Zen AiO, Vivo AiO a ASUS Mini. Všetky detaily o kompatibilných počítačoch nájdete na webe https://asus.me/windows11_pr.

Windows 11: Získajte svieži pohľad

Microsoft s uvedením systému Windows 11 prinesie úplne nový používateľský zážitok systému Windows a priblíži používateľov k ľuďom a veciam, ktoré majú radi. Ďalšie informácie o Windows 11 nájdete na Windows blogu.

Pripravte sa na aktualizáciu: Jednoduché kroky, ako pripraviť ASUS počítače na nový operačný systém

Windows 11 ešte nie je k dispozícii, avšak stane sa tak koncom tohto roka. Vieme, že používatelia ASUS zariadení sa na nový operačný systém tešia a chceli by sa naň pripraviť. Je niekoľko krokov, ktoré môžete v tejto súvislosti vykonať.

  • Skontrolujte si, či je váš počítač kompatibilný s Windows 11

Pôvodný nástroj PC Health Check, pomocou ktorého ste si mohli overiť, či váš počítač spĺňa minimálne požiadavky systému Windows 11 sa už vzhľadom na komplikácie nepoužíva. Informoval o tom Microsoft na svojom blogu. Náhradným programom je WhyNotWin11.

  • Kúpte si nový počítač

Potrebujete nový počítač? Skvelé! ASUS ponúka rozsiahle portfólio počítačov so systémom Windows 10, ktoré získajú bezplatnú aktualizáciu na Windows 11 po jeho uvedení na trh. Ich zoznam nájdete na webe https://asus.me/windows11_pr

  • Vytvorte si zálohu počítača

Prechod na nový počítač je oveľa jednoduchší, keď si zazálohujete súbory a fotografie z vášho aktuálneho počítača do služby OneDrive[ii].

Plán aktualizácie na Windows 11 ešte nie je sfinalizovaný. Mal by sa začať koncom roka 2021 a prebiehať v roku 2022. Konkrétna dostupnosť sa bude odlišovať v závislosti od zariadenia.

 


 

[i] Plán aktualizácie na Windows 11 ešte nie je sfinalizovaný. Mal by začať koncom roka 2021 a prebiehať v roku 2022. Konkrétna dostupnosť sa bude odlišovať v závislosti od zariadenia. Niektoré funkcie vyžadujú špecifický hardvér. Ďalšie informácie nájdete na webe https://www.microsoft.com/windows/windows-11-specifications

[ii] Je vyžadované pripojenie do internetu. Môžu sa účtovať poplatky za službu. Vyžaduje sa Microsoft účet, ktorý ponúka bezplatné úložisko o veľkosti 5 GB. Ďalšie úložisko je možné zakúpiť samostatne alebo získať s predplatným služby Microsoft 365.

 

                                                              

 

 

Zobrazit Galériu

ASUS

Všetky autorove články

2 komentáre

čoskoro môj pc prejde na linux, hneď po skončení podpory windows10, lebo nie je kompatibilný s windows11, prišli ste o zákazníka reakcia na: ASUS a Microsoft ponúknu bezplatnú aktualizáciu na Windows 11

15.7.2021 19:07
môj počítač nie je kompatibilný s windows11, tak ho po skončení podpory windows10 hodím na linux, pravdepodobne prejdem na nejaký linux mint, na ňom ešte môže môj pc bežať dlho predlho bez windows11, čo už prišli ste o zákazníka ;)
Reagovať

RE: na Linuxe nespustíš 3DsMax ani Autocad, takže ti treba windows11 alebo ak chceš linuxový cad, treba ti windows365 reakcia na: čoskoro môj pc prejde na linux, hneď po skončení podpory windows10, lebo nie je kompatibilný s windows11, prišli ste o zákazníka

18.7.2021 16:07
na Linuxe nespustíš 3DsMax ani AutoCAD systém, takže pre Linux ti tiež treba zakúpiť službu Windows365, ktorá sa momentálne predáva pre Linuxy.
Reagovať

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať