SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

Bezkontaktné platby Mastercard sa budú dať realizovať na Slovensku už aj s náramkami Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

Tlačové správy
4

V čase, keď platby pomocou nositeľných zariadení nadobúdajú na stále väčšej popularite, prichádza technologická spoločnosť Xiaomi v spolupráci s Mastercard s novým, cenovo dostupným platobným náramkom. Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC umožňuje svojim majiteľom uloženie tokenizovanej platobnej karty do zariadenia. Na Slovensku už 25% ľudí využíva na platbu svoj mobilný telefón[1] a v obľube sú aj platby pomocou hodiniek a ďalších nositeľných zariadení. Potenciál pre tento, vo svete populárny náramok, je teda obrovský.

Podľa nedávneho prieskumu spoločnosti Mastercard platí s pomocou hodiniek už každý desiaty Slovák[2]. Aj vďaka nástupu nových cenovo dostupných zariadení možno očakávať, že sa ich podiel bude ďalej zvyšovať. Aktuálnemu nástupu nositeľných zariadení predchádzalo predstavenie bezkontaktných platieb pred desiatimi rokmi a postupné rozširovanie siete bezkontaktných platobných terminálov.

Celosvetovo najpopulárnejší chytrý náramok Xiaomi Mi Smart Band vo svojej zatiaľ poslednej, šiestej generácii, nielen vylepšil existujúce funkcie, ale pridal aj niektoré ďalšie. Užívatelia si tak vďaka týmto skvelým vlastnostiam môžu zjednodušiť každodenný život. Zaznamenáva všetky športové aktivity a tréningové výsledky. Monitoruje zdravie, stráži kvalitu spánku a tiež hladinu kyslíka v krvi (SpO2). S novinkou Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC konečne dorazila aj jedna z najžiadanejších funkcií. Je s ním možné, vďaka spolupráci s Mastercard, vykonávať bezkontaktné platby. Od dnešného dňa je možné za nákupy zaplatiť jednoduchým priložením náramku k platobnému terminálu. Karta Mastercard je v Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC uložená vo forme tokenu. Cena tohto produktu je na Slovensku stanovená na 51,90 EUR.

„Som veľmi rád, že prišiel čas, kedy naši fanúšikovia môžu bežne platiť v obchodoch aj pomocou ich obľúbeného športového náramku Xiaomi Mi Smart Band 6, ktorý v novej verzii prichádza s NFC. Ako aktívny športovec viem, aká je táto funkcia dôležitá. Môžem si ísť zašportovať a nemusím riešiť, kam uložím kartu alebo peniaze. Užívateľské pohodlie, pridávanie nových služieb a neustále vylepšovanie tých existujúcich patrí k hlavným bodom filozofie spoločnosti Xiaomi,“ vysvetľuje Milan Dzilský, riaditeľ slovenskej pobočky Xiaomi Inc.

„Rozvoj platieb ďalšími nositeľnými zariadeniami je logickým evolučným krokom po úspešne uvedených mobilných platbách. Spolupráca s Xiaomi na umožnení platieb ich novým náramkom s NFC predstavuje ďalší významný krok v raste popularizácie platieb nositeľnými zariadeniami. Vďaka tomu, že Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC je ten najdostupnejší na trhu, veríme, že osloví širokú skupinu držiteľov kariet Mastercard,“ povedal Luděk Slouka, riaditeľ product managementu spoločnosti Mastercard pre strednú a východnú Európu.

Prvou bankou, ktorá bude podporovať platbu týmto chytrým náramkom je mBank. Službu umožní aj Curve a čoskoro tiež Prima banka.

„Bezkontaktné platby realizované prostredníctvom nositeľných zariadení sa u našich klientov tešia veľkej obľube. Máme preto veľkú radosť, že mBank bude jednou z prvých bánk, ktorá svojim klientom platby pomocou náramku Xiaomi Mi Band 6 NFC umožní. Tí totiž vítajú a vyhľadávajú práve tento typ platieb, pretože preferujú rýchlosť, pohodlnosť a bezpečnosť. My sa im ako moderná banka snažíme neustále prinášať inovatívne a praktické riešenia, aby sme im správu financií čo najviac uľahčili a zjednodušili,“ povedal Michal Staněk, produktový manažér platobných kariet mBank.

Platba s náramkom je veľmi jednoduchá. Po vložení detailov z karty Mastercard do aplikácie Xiaomi Wear sa zodpovedajúci token uloží do zariadenia. Ďalší postup je už rovnaký, ako pri platbe mobilným telefónom alebo hodinkami. Užívateľ Xiaomi Mi Band 6 NFC musí vybrať kartu uloženú v náramku a vložiť PIN kód nastavený v aplikácii pred prvou platbou. Toto odomknutie umožňuje jednoduché a rýchle platby s náramkom na zápästí po dobu 24 hodín alebo do momentu zloženia z ruky. Potom je potrebné PIN kód zadať znova. Platba sa vykoná priložením zápästia k bezkontaktnému terminálu. Funkcia inteligentnej autentizácie zabraňuje nechceným platbám tým, že vyžaduje, aby používateľ prechádzal z jednej strany obrazovky náramku na druhú. Potom je zariadenie aktivované a transakciu je možné vykonať.

 

[1] Mastercard Research 2020

[2] Mastercard Research 2020

Mastercard 

Všetky autorove články

4 komentáre

Yjprm reakcia na: Bezkontaktné platby Mastercard sa budú dať realizovať na Slovensku už aj s náramkami Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

10.12.2021 01:12
Hello,

Greetings from Ranker SEO.

Are you looking for a genuine SEO service to rank your website top on Google? Are you cheated by fake SEO companies?

You have found an affordable legitimate SEO agency to rank your website.

We have ranked 100s of websites such as blogs, shopify stores, ecommerce websites, adult websites, saas websites, etc. You can reach more customers by utilizing our backlinks.

For real proof, you can visit our website and check out. Contact us for more details.

Our Skype ID: support@ranker.one
Our Website: https://www.ranker.one

Thanks & Regards
Ranker SEO
Reagovať

Ppa yp reakcia na: Bezkontaktné platby Mastercard sa budú dať realizovať na Slovensku už aj s náramkami Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

25.11.2021 21:11
Hello,

Greetings from Ranker SEO.

Are you looking for a genuine SEO service to rank your website top on Google? Are you cheated by fake SEO companies?

You have found an affordable legitimate SEO agency to rank your website.

We have ranked 100s of websites such as blogs, shopify stores, ecommerce websites, adult websites, saas websites, etc. You can reach more customers by utilizing our backlinks.

For real proof, you can visit our website and check out. Contact us for more details.

Our Skype ID: support@ranker.one
Our Website: https://www.ranker.one

Thanks & Regards
Ranker SEO
Reagovať

O D xjmoqzuv reakcia na: Bezkontaktné platby Mastercard sa budú dať realizovať na Slovensku už aj s náramkami Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

24.11.2021 12:11
Hi,

I want to contribute high-quality content to your website in form of a guest post through a simple 3 step process.

1. I will send three amazing topic ideas that are up to the trend and your readers' interest
2. You need to choose one topic out of those.
3. I will then send a high-quality, plagiarism-free article on that topic.

You will just have to publish it with one do-follow backlink to my website. It will be a win-win.

Please let me know if we shall start with step 1?

Regards,
Ryan Wilson
Reagovať

N ic memm reakcia na: Bezkontaktné platby Mastercard sa budú dať realizovať na Slovensku už aj s náramkami Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

24.11.2021 02:11
Good day,

My name is Eric and unlike a lot of emails you might get, I wanted to instead provide you with a word of encouragement – Congratulations

What for?

Part of my job is to check out websites and the work you’ve done with nextech.sk definitely stands out.

It’s clear you took building a website seriously and made a real investment of time and resources into making it top quality.

There is, however, a catch… more accurately, a question…

So when someone like me happens to find your site – maybe at the top of the search results (nice job BTW) or just through a random link, how do you know?

More importantly, how do you make a connection with that person?

Studies show that 7 out of 10 visitors don’t stick around – they’re there one second and then gone with the wind.

Here’s a way to create INSTANT engagement that you may not have known about…

Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know INSTANTLY that they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally checking out nextech.sk.

CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

It could be a game-changer for your business – and it gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately (and there’s literally a 100X difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes.)

Plus then, even if you don’t close a deal right away, you can connect later on with text messages for new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.

Everything I’ve just described is simple, easy, and effective.

CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

You could be converting up to 100X more leads today!

Eric
PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
CLICK HERE http://talkwithcustomer.com to try Talk With Web Visitor now.

If you'd like to unsubscribe click here http://talkwithcustomer.com/unsubscribe.aspx?d=nextech.sk
Reagovať

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať