SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

D-Link predstavuje vysokorýchlostné bezdrôtové mosty s dosahom až 20 km

Tlačové správy
1

Riešenia point-to-point alebo point-to-multipoint sú vhodné na premostenie vidieckých oblastí alebo náročného terénu stabilným vysokorýchlostným pripojením na veľké vzdialenosti

Spoločnosť D-Link, globálny líder v oblasti sieťových technológií a bezdrôtovej komunikácie, predstavila dve nové zariadenia pre spoľahlivé a rýchle bezdrôtové premostenie sietí na veľké vzdialenosti. Nové bezdrôtové mosty s dosahom až 5 km Wireless AC (DAP-3711) a s dosahom až 20 km Wireless AC (DAP-3712) boli navrhnuté tak, aby ponúkli vysoko stabilné a rýchle pripojenie pre predtým nedostupné oblasti v mestskom aj vidieckom prostredí.

DAP-3711 a DAP-3712, postavené na špičkových technológiách a špeciálne navrhnuté na pokrytie komunikácie na dlhé vzdialenosti, sú vybavené smerovými anténami s vysokým ziskom 15 a 23 dBi. Umožňujú vysokorýchlostné a stabilné sieťové pokrytie ekvivalentné káblovému pripojeniu až do vzdialenosti 5 km alebo 20 km, čo je ideálne napr. pre využitie pre video monitoring alebo na zriadenie bezdrôtového prístupu vo vzdialených lokalitách, v mestách aj na vidieku.

DAP-3711 a DAP-3712 ponúkajú prenosové rýchlosti až 867 Mbps a sú vybavené technológiou TDMA, ktorá filtruje interferenčné rušenie vytvorením harmonogramu pre prístupový bod mostu a klienta. Prenosom je priradený časový slot, čím sa eliminuje možnosť vzniku kolízie dát a potláča sa rušenie, aby sa maximalizovala účinnosť vysielacieho času a prenosové rýchlosti. Nové zariadenia prinášajú navyše vstavané 128-bitové bezdrôtové šifrovanie (personal aj enterpise) na podporu vyššieho komplexného zabezpečenia pripojenia.

DAP-3711 a DAP-3712 sú špeciálne navrhnuté tak, aby odolávali širokému spektru vonkajších vplyvov prostredia. Sú chránené robustným, vodeodolným a prachotesným krytom s krytím IP66 a majú vstavanú aj prepäťovú ochranu 8 kV napr. proti úderom blesku. Tieto konštrukčné vlastnosti ich predurčujú na nasadenie do vonkajšieho aj drsnejšieho prostredia a za každého počasia, aby mohli DAP-3711 a DAP-3712 zabezpečiť garantovanú konzistentnú konektivitu všade tam, kde je to potrebné.

Nové bezdrôtové mosty podporujú PoE napájanie (Power-over-Ethernet) a sú dodávané s PoE injektorom. To urýchľuje inštaláciu zariadení a uľahčuje montáž bez potreby ďalších zdrojov energie. Na pripojenie a súčasné napájanie energiou je takto možné využiť jediný ethernetový kábel.

Kľúčové funkcie:

  • Možnosť bezdrôtového premostenia sietí do 5 km alebo do 20 km

  • Smerové antény s vysokým ziskom pre rýchle a stabilné pokrytie na veľké vzdialenosti

  • Vysoká rýchlosť pripojenia a konzistentné pokrytie, ktoré filtruje rušenie využitím technológie TDMA

  • Vodotesný a prachotesný kryt s krytím IP66 umožňuje nasadenie v náročných vonkajších podmienkach

  • Napájanie PoE (cez Ethernet) umožňuje ľahšiu inštaláciu s napájaním a sieťovým pripojením s využitím len jedeného káblu

  • Prepäťová ochrana 8 kV chráni sieť pred neočakávaným prepätím, napríklad pri údere blesku

  • Blesková rýchlosť 5 GHz bezdrôtovej siete AC až do 867 Mbps

  • 128-bitové šifrovanie pre bezpečnejšiu sieť

Cena a dostupnosť

Nové bezdrôtové mosty D-Link Wireless AC DAP-3711 a DAP-3712 sú teraz v ČR a SR dostupné prostredníctvom siete IT prodajcov a systémových integrátorov za odporúčané maloobchodné ceny 169 € / 4 469 Kč (DAP-3711) a 199 € / 5 229 Kč (DAP-3712) vrátane DPH. Pre viac informácií navštívte stránky miestnej pobočky D-Link na adrese https://eu.dlink.com/cz/cs.

Copyright © 2021. D-Link. Všetky práva vyhradené. D-Link a logá D-Link sú ochranné známky alebo registrované ochranné známky spoločnosti D-Link Corporation alebo jej pobočiek. Všetky ostatné tu spomenuté značky tretích strán môžu byť ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Zobrazit Galériu

D-Link

Všetky autorove články

1 komentár

Také drahé? To snáď nie! reakcia na: D-Link predstavuje vysokorýchlostné bezdrôtové mosty s dosahom až 20 km

16.10.2021 17:10
Také drahé? To snáď nie!
Reagovať

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať