SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

ESET si v teste AV-Comparatives poradil s pokročilými hrozbami najlepšie spomedzi testovaných riešení

Tlačové správy
1

ESET, globálny líder v oblasti digitálnej bezpečnosti, získal vynikajúce hodnotenie za svoje riešenia pre firmy a domácnosti v dvoch rôznych testoch renomovanej organizácie AV-Comparatives. Riešenie pre firmy ESET PROTECT Cloud sa osvedčilo ako najlepšie spomedzi testovaných bezpečnostných produktov v teste AV-Comparatives Advanced Threat Protection Test – Enterprise.  Bezpečnostný softvér pre domácnosti ESET Internet Security zas uspel v teste AV-Comparatives Advanced Threat Protection Test – Consumer.

AV-Comparatives je popredná nezávislá organizácia, známa testovaním v reálnych podmienkach. Firemné bezpečnostné riešenie spoločnosti ESET podrobila hackerským a penetračným technikám, ktoré útočníkom umožňujú získať prístup k interným systémom a kopírujú reálne hrozby. Riešenie ESET PROTECT Cloud získalo na základe tohto náročného testovania certifikát za ochranu pred pokročilými hrozbami Advanced Threat Protection určený pre produkty, ktoré uspejú v testovaní. Bezpečnostné riešenie spoločnosti ESET nielenže uspelo, ale spomedzi testovaných riešení získalo najlepšie hodnotenie. ESET PROTECT Cloud ako jediný produkt odhalil 14 z 15 testovaných scenárov útoku.

Organizácia AV-Comparatives si v druhom testovaní posvietila aj na softvér pre domácnosti ESET Internet Security. Cieľom nebolo iba zistiť, či dokážu bezpečnostné riešenia odhaliť hrozby, ale najmä overiť, ako zvládnu celkovo ochrániť  používateľov. Produkt spoločnosti ESET dosiahol výborné hodnotenie aj v tomto smere a získal certifikát Advanced Threat Protection úrovne Advanced+.

„Žiadne bezpečnostné riešenie nie je dokonalé. V spoločnosti ESET však máme záväzok byť čo najlepší. Veľmi nás teší, že tak rešpektovaná organizácia, akou je AV-Comparatives, potvrdzuje, že držíme slovo,“ povedal k výsledkom testovania technologický riaditeľ spoločnosti ESET Juraj Malcho.

Viac o firemných bezpečnostných riešeniach spoločnosti ESET nájdete na tejto stránke a o bezpečnostných riešeniach pre domácnosti na tomto odkaze.  

O spoločnosti ESET

Už viac ako 30 rokov vyvíja spoločnosť ESET popredný softvér a služby zamerané na IT bezpečnosť a ochranu podnikov, kritickej infraštruktúry a domácností z celého sveta pred čoraz sofistikovanejšími digitálnymi hrozbami. V rámci širokej škály riešení určených pre koncové a mobilné zariadenia až po šifrovanie a dvojúrovňové overovanie prináša ESET svojim zákazníkom vysokovýkonné a zároveň jednoducho použiteľné produkty, ktoré chránia bez zbytočného rušenia 24 hodín denne, pričom ochranné mechanizmy sa aktualizujú v reálnom čase, aby boli používatelia vždy v bezpečí a firemná prevádzka mohla fungovať bez prerušení. Keďže hrozby sa neustále vyvíjajú, na svojom vývoji musí pracovať aj IT bezpečnostná spoločnosť, ktorá chce napomáhať k bezpečnému používaniu technológií. Na tomto cieli a podpore lepšej spoločnej budúcnosti pracuje spoločnosť ESET prostredníctvom svojich centier výskumu a vývoja v rôznych kútoch sveta. Viac informácií nájdete na stránke www.eset.sk, prípadne nás môžete sledovať na sociálnych sieťach LinkedIn, Facebook Twitter.

 

ESET

Všetky autorove články

1 komentár

Keďže si článok píše 3537, je jasné že sa vychvália do neba, ale každý vie, že KasperskyAV je najlepší z technológií reakcia na: ESET si v teste AV-Comparatives poradil s pokročilými hrozbami najlepšie spomedzi testovaných riešení

21.1.2022 17:01
Zabudli na Kaspersky AV, ten odsunuli na bočnú koľaj, lebo je lepší ako eset a je ruský. Pritom aj eset aj kaspersky spolupracujú rovnako s tajnými službami. Len americké tajné služby sú zasa lepšie ako ruské. Nikdy nepochopia, že tá vojna usa rusko nemá zmysel. Len sa pobúrajú budovy a zasa ich treba postaviť a tak dokola jak tupci.
Reagovať

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať