SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement

Fotografie vo vysokom rozlíšení a ultrarýchly výkon: predstavujeme moto g60

Tlačové správy
0

Viete si predstaviť, že by ste mali všetky nástroje, ktoré potrebujete na spojenie so svetom, a mohli sa vyjadriť na jednom mieste, priamo vo svojej ruke? Spoločnosť Motorola vždy hľadá nové spôsoby, ako posilniť postavenie ľudí a úplne nový moto g60 prináša všetko, čo chcete, a ešte oveľa viac. Ako prvý v sérii moto g je moto g60 vybavený kamerovým systémom so 108 MPx1snímačom, čo je doposiaľ kamera s najväčším počtom pixelov spoločnosti Motorola, enormnou výdržou batérie 6 000 mAh, displejom s vysokou obnovovacou frekvenciou a mimoriadne rýchlym výkonom podporovaným mobilnou platformou Qualcomm® Snapdragon ™ 732G.

chcete zdokonaliť svoje fotografovanie? je to hračka s moto g60

moto g60 ponúka kamerový systém so 108 MPx snímačom, ktorý je spojený s úplne novou technológiou Ultra Pixel. Využíva binárne zoskupenie pixelov, ktoré kombinuje 9 pixelov do jedného obrovského 2,1um ultra pixelu, aby poskytol užívateľom 9-násobnú svetelnú citlivosť pre neuveriteľne ostré a jasné fotografie s ultravysokým rozlíšením aj v tých najnáročnejších svetelných podmienkach. Okrem 108 MPx senzora s ultravysokým rozlíšením1 môžete byť kreatívny aj s ultraširokouhlým objektívom s uhlom 118º, ktorý do záberu zmestí 4-násobne viac scény a zachytí presne to, čo vaše oči vidia. Takisto s objektívom Macro Vision, ktorý vám prináša 4-násobne väčšie priblíženie k objektu ako bežný objektív, čím vám odhalí tie najmenšie detaily. Pomocou snímača hĺbky môžete navyše zmeniť každodenné fotografie na profesionálne vyzerajúce portréty. A využite výhody skvelých nových funkcií fotoaparátu, ako je režim Dual Capture, ktorý vám umožní nahrávať súčasne pomocou zadných aj selfie kamier a zobrazuje vás aj váš objekt, aby ste mohli ukázať obe strany jedného príbehu naraz.

Nikto nemá rád stres z vybitia batérie, ale pri moto g60 vám chrbát kryje masívna 6000 mAh batéria, aby ste mohli tieto starosti hodiť za hlavu. Vďaka až 54 hodinám nepretržitého napájania 3 vás nemôže zastaviť ani najrušnejšia práca vo dne alebo v noci. Keď ste pripravení dobíjať, TurboPower™ 20 vám poskytne hodiny energie za niekoľko minút nabíjania,4 takže sa môžete rýchlo dobiť a vrátiť sa k tomu, na čom záleží.

Snapdragon™ 732G vykresľuje grafiku neuveriteľne rýchlo a poháňa aj kamerový systém s vysokým rozlíšením, takže hry pôsobia realistickejšie a fotografie sú ostrejšie než kedykoľvek predtým. V spojení so 6 GB pamäte RAM sa môžete medzi aplikáciami pohybovať rýchlo a svižne. Celá táto rýchlosť je riadená pozoruhodnou energetickou účinnosťou, takže vám to nevyčerpá životnosť batérie medzi nabíjaniami.

Sledujte, ako váš obľúbený obsah ožíva na nádhernom 6,8-palcovom displeji Max Vision FHD+. Užite si verné farby a vylepšený jas a kontrast s kompatibilitou HDR10. A ako prvé zariadenie Motorola s obnovovacou frekvenciou 120 Hz5 je moto g60 dvakrát tak plynulé ako bežné smartfóny, takže pri surfovaní po internete, hraní hier alebo sledovaní videí nie je takmer žiadne oneskorenie.

Všetka táto sila je podporená 128 GB spoľahlivého vstavaného úložiska,6 takže máte veľa priestoru na fotografie, filmy, piesne, aplikácie a hry. A pomocou karty microSD môžete vždy pridať až o 1 TB viac.6

elegantne spracované zvnútra aj zvonka

Toto zariadenie je premyslene navrhnuté a nádherne spracované. Ultratenké rámiky poskytujú väčšiu plochu obrazovky a tónované puzdro obklopujúce zadné fotoaparáty dodáva punc sofistikovanosti. Moderný unibody dizajn je k dispozícii v nádhernej metalickej farbe Dynamic Gray.

Užite si zážitok zo softvéru, ktorý je taký efektívny a krásny, ako je váš telefón zvonku. Android 11 je optimalizovaný pre spôsob, akým telefón používate, vďaka čomu je intuitívnejší, bezpečnejší a osobnejší. Preskúmajte lepšiu správu konverzácií v aplikáciách na odosielanie správ, vylepšenú kontrolu nad pripojenými zariadeniami a praktickejší prístup k ochrane údajov v tejto vzrušujúcej aktualizácii od spoločnosti Google. Android 11 tiež prináša nové a vylepšené funkcie dostupnosti pre fanúšikov Moto, vrátane rýchlejšieho a jednoduchšieho hlasového prístupu a skratiek poháňaných asistentom.

Spoločnosť Motorola pokračuje v neustálom záväzku poskytovať spotrebiteľom čistú verziu systému Android OS a zároveň hľadať nové spôsoby, ako zjednodušiť interakcie s telefónom pre ešte jednoduchšie používanie technológie. V My UX spoločnosť Motorola pridala mnoho užitočných funkcií, ktoré vám umožňujú prispôsobiť zariadenie tak, aby fungovalo, ako chcete. Ovládajte svoj telefón jednoduchými gestami, prispôsobte si nastavenia zábavy a vytvorte vzhľad, ktorý je jeden z milióna.

V súlade so svojím poslaním demokratizovať technológie a poskytovať zmysluplnejšie inovácie sa spoločnosť Motorola v novom moto g60 zamerala na množstvo neuveriteľných a dôležitých funkcií ako sú 108 MPx kamerový systém[1], prvý v kategórii moto g a doposiaľ najväčší veľkosťou pixelov od spoločnosti Motorola, obrovská 6 000 mAh batéria, ďalšie prvenstvo v prípade spoločnosti Motorola, obnovovacia frekvencia 120 Hz5, to všetko vám umožní tvoriť a komunikovať ako nikdy predtým.

Dostupnosť

moto g60bude k dispozícii na Slovensku s počiatočnou cenou 239 Eur. Viac informácií nájdete na našej webovej stránke. Fotografie si stiahnete tu (pri sťahovaní obrázkov alebo videí súhlasíte s našimi licenčnými podmienkami).

 

1 Senzor 108 MP kombinuje 9 pixelov do 1 a poskytuje efektívne rozlíšenie fotografií 12 MP.

2 64MP snímač kombinuje 4 pixely do 1, čo zaručuje efektívne rozlíšenie fotografií 16 MP.

3 Všetky tvrdenia o výdrži batérie sú približné a vychádzajú z mediánu testovaného používateľa v rámci profilu zmiešaného použitia (ktorý zahŕňa využitie aj pohotovostný režim) za optimálnych sieťových podmienok. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobov používania.

4 Batéria musí byť podstatne vybitá; rýchlosť nabíjania sa s postupujúcim nabíjaním spomaľuje. Všetky tvrdenia o výdrži batérie sú približné a vychádzajú z mediánu testovaného používateľa v rámci profilu zmiešaného použitia (ktorý zahŕňa využitie aj pohotovostný režim) za optimálnych sieťových podmienok. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobov používania.

5 Skutočná obnovovacia frekvencia sa môže líšiť v závislosti od faktorov, ako sú nastavenia, obsah a typ hry.

6 Dostupné používateľské úložisko je menšie kvôli mnohým faktorom, vrátane operačného systému, softvéru a funkcií využívajúcich časť tejto kapacity; sa môže meniť s aktualizáciami softvéru.

7 Karta microSD sa predáva samostatne. Obsah s obmedzeniami DRM možno nebude možné presunúť na kartu.

 


 

Zobrazit Galériu

MOTOROLA

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať