SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement

HP ProBook x360 11 G3 prináša do vzdelávania digitálnu transformáciu

Tlačové správy
0

HP ProBook X360 11 G3 EE je najtenší odolný konvertibilný počítač na svete. Už od roku 2015 sa HP so svojimi počítačmi z radu Education Edition snaží prinášať neustále odolnejšie a inovatívnejšie pracovné nástroje ušité na mieru študentom. Pri novom modeli sa preto zameralo na nové prvky a funkcie, ktoré im pomôžu čo najviac zvýšiť účinnosť učenia a naopak znížiť školám náklady na ich údržbu a skrátiť dobu nečinnosti. Jeho používatelia tak teraz môžu:

  • Učiť sa v triede i v pohybe. Hoci sú nové počítače tenšie než ich predchodca, vysporiadajú sa lepšie s úskaliami študentského života. Majú totiž gumové okraje, ktoré tlmia nárazy, spevnenú zásuvku pre napájací kábel, displej chránený CORNING® Gorilla® Glass 3 a klávesnicu odolnú proti poliatiu.
  • Pracovať v škole aj cez cloud. Aj extra náročný školský deň bude hračka vďaka najnovším procesorom Intel® a až 16- hodinovej výdrži batérie. K internetu sa pripojí buď cez spoľahlivý 2x2 AC wi-fi adaptér alebo cez port RJ-45 pomocou sieťového kábla. Ochranu školskej siete a dôležitých dát zabezpečia integrované softvérové nástroje HP pre údržbu a zabezpečenie, akými sú HP Manageability Integration Kit pre správu systémov s rôznymi OS, alebo HP Biosphere Gen4 pre automatické aktualizácie BIOSu.
  • Prispôsobiť sa akémukoľvek štýlu výuky. Nová funkcia HP Interactive Light dodá interakcii v triede nové obrátky a zlepší spontánne skupinové diskusie, moderované otázky a odpovede a využitie vizualizácie pri ďalších úlohách. Všestranná 360 ° konštrukcia sa prispôsobí akejkoľvek úlohe vďaka štyrom spôsobom použitia - stojan, stan, tablet a notebook. Študenti tak môžu ľahko tvoriť, prezentovať a spolupracovať na projektoch. Ešte viac možností potom prináša voliteľná duálna kamera a voliteľné digitálne pero.

Cena a dostupnosť

HP ProBook x360 11 G3 EE bude na Slovensku dostupný od januára.

HP

Všetky autorove články
ProBook pocitac student

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať