SAMSUNG 042024 Advertisement SAMSUNG 042024 Advertisement SAMSUNG 042024 Advertisement

HP uľahčuje maloobchodný predaj pomocou veľmi efektívneho riešenia typu "všetko v jednom"

Tlačové správy
0

Spoločnosť HP Inc. predstavila HP Engage One Pro, najvýkonnejší pokladničný systém na svete,[1] ktorý sa zároveň radí medzi tie najbezpečnejšie.[2] Engage One Pro rozširuje portfólio pokladničných systémov HP o prémiové riešenie typu "všetko v jednom", navrhnuté špeciálne pre maloobchodné predajne a pohostinstvá.

Dnešné maloobchodné systémy poskytujú pri návšteve obchodu lepší zážitok, pretože ich technológie sú navrhnuté takým spôsobom, aby boli čo možno najvšestrannejšie a najspoľahlivejšie a hladko splynuli s prostredím. Až 86 % maloobchodných predajcov uviedlo, že dôležitý je dizajn, a 67 % z nich si myslí, že kľúčovým faktorom je odolnosť, ktorá vyhovuje požiadavkám maloobchodného prostredia - vrátane schopnosti splniť dnešné prísne hygienické požiadavky.[3] Tieto vlastnosti nadobúdajú počas pandémie na dôležitosti, pretože maloobchodníci a prevádzkovatelia pohostinstiev sa snažia urýchliť nasadenie samoobslužných a kioskových terminálov. Systém Engage One Pro umožňuje ešte viac samoobslužných konfigurácií, pretože je dodávaný vo verziách s obrazovkami troch rôznych veľkostí a ponúka rôzne možnosti inštalácie. Zákazníkov pri odbavení teda uvíta prehľadné prostredie so vstavanými periférnymi zariadeniami a špičkovou organizáciou káblov.

"Prevádzkovatelia maloobchodných predajní a pohostinstviev potrebujú výkonnejšie a flexibilnejšie zariadenia, aby mohli zákazníkom poskytnúť možnosť výberu, pohodlie a personalizáciu, ktorú očakávajú," uviedol Aaron Weiss, viceprezident a generálny riaditeľ divízie Retail Solutions spoločnosti HP Inc. "Systém HP Engage One Pro, ktorý je navrhnutý špeciálne pre dnešné meniace sa maloobchodné prostredie vrátane dopytu po ďalších samoobslužných termináloch, v sebe spája elegantný dizajn s vynikajúcim výkonom. Ponúka pútavú a nezabudnuteľnú zákaznícku skúsenosť."

Vytváranie skvelých zážitkov je vzhľadom na rozsah neustále sa vyvíjajúcich očakávaní zákazníkov v oblasti maloobchodu a pohostinstva iste vzrušujúca, ale zároveň náročná úloha," hovorí Alec Gefrides, generálny riaditeľ pre výrobky a technológie divízie Retail, Banking, Hospitality and Education spoločnosti Intel IOTG." Nová 10. generácia procesorov Intel® Core™ s funkciou vPro™ a technológiou aktívnej správy je navrhnutá s cieľom uspokojiť požiadavky na výkon a ponúknuť možnosť voľby a flexibilitu. Predstavuje platformu, ktorá prevádzkovateľom maloobchodných predajní a pohostinstiev pomáha orientovať sa v dynamických príležitostiach dneška i zajtrajška."

Štýl a výkon pre jedinečnú zákaznícku skúsenosť

Systém Engage One Pro znamená ďalší krok k zatraktívnenia prostredia v maloobchodných predajniach pomocou výkonného zariadenia typu "všetko v jednom", ktoré poskytuje škálovateľnosť, flexibilitu a dokonalé možnosti prispôsobenia. Tento systém nie je určený len pre maloobchod či pohostinstvá, ale aj pre všetky prevádzky, usilujúce o maximálnu spokojnosť zákazníkov. Systém Engage One Pro cieľavedome smeruje k tomu, aby vyhovoval potrebám a požiadavkám pre nasadenie v širokej škále prevádzok, kde prebiehajú kontakty so zákazníkmi. Vertikálne odvetvie, ako je cestovanie a doprava, zdravotníctvo či bankovníctvo, môžu teraz svojim zákazníkom ponúknuť prvotriedny zážitok prostredníctvom riešenie, ktoré je praktické aj spoľahlivé. Systém Engage One Pro prináša na pult alebo prepážku, kde sa odohráva kontakt so zákazníkom, konkurencieschopný, elegantný a atraktívny vzhľad a poskytuje firmám tiež pokoj a istotu, pretože Engage One Pro od spoločnosti HP patrí medzi najlepšie zabezpečené POS systémy na svete.[5]

  • Premyslené remeselné spracovanie: Systém Engage One Pro sa môže pochváliť účelným dizajnom v elegantnom hliníkovom ráme, dômyselným remeselným spracovaním so zabudovaným riešením pre skryté vedenie káblov. Zásluhou toho nikde neprekážajú a nekazia výsledný dojem. Keďže umožňuje natočiť displeja na šírku alebo na výšku a upraviť jeho výšku i náklon, zaisťuje maximálne pohodlie pri používaní.
  • O plynulú interakciu sa postará špičkový výkon: Vďaka použitiu až 10. generácie procesorov Intel® Core™ i9 možno všetky transakcie vykonávať bez zdržania a možno ich tiež v stále väčšej miere personalizovať vďaka kriticky dôležitým poznatkom, získaným lepším počítačovým spracovaním a schopnosťami hlbokého učenia.
  • Adaptabilné nasadenie podľa vašich požiadaviek: Engage One Pro prináša zákazníkom možnosť zvoliť si riešenie najlepšie vyhovujúce potrebám maloobchodných priestorov. Systém je dodávaný s obrazovkou v troch rôznych veľkostiach, s možnosťou použitia ako tradičný pokladničný systém, interaktívne informačné zariadenia alebo ako samoobslužné zariadenie, inštalované na pulte alebo na držiaku VESA.[8] Nová obrazovka s uhlopriečkou 24 palcov umožňuje podnikom zaujať zákazníkov interaktívnym značením a plynulejším odbavením u samoobslužných pokladní.
  • Odolnosť a bezpečnosť: Engage One Pro je súčasťou portfólia najbezpečnejších maloobchodných systémov na svete od spoločnosti HP a prechádza testovaním podľa vojenských štandardov.[9] Testy sa zameriavajú aj na odolnosť voči častej dezinfekcii, ktorá zákazníkom poskytuje maximálny pocit bezpečia.

Dostupnosť a ceny:

  • HP Engage One Pro bude na Slovensku dostupný od januára 2021 za cenu od 999 eur bez DPH.
 

[1] Najvýkonnejší podľa internej analýzy HP, hodnotiace stacionárne pokladničné systémy s napájanými USB porty, konektory peňažné zásuvky, päťročným životným cyklom a integrovaným operačným systémom. Najvýkonnejší na základe výkonu procesora, maximálna frekvencia procesora v režime turbo a veľkosti pamäte (údaje k novembru 2020).

[2] Vďaka jedinečnému a komplexnému zabezpečeniu, poskytovanému spoločnosťou HP bez ďalších nákladov, a podľa názoru predajcov na maloobchodné predajné systémy spoločnosti HP s OS Windows a procesormi Intel®.

[3] Test v podobe až 10 000 utretí pomocou obrúskov napustených dezinfekčným prostriedkom počas troch rokov. Ďalšie pokyny k čisteniu nájdete v návode na použitie. Testované pomocou jednorazových dezinfekčných obrúskov Sani-Cloth® HB (reg. Č. EPA 61178-4-9480), jednorazových dezinfekčných utierok Sani-Cloth® Plus (reg. Č. EPA 9480-6), jednorazových dezinfekčných obrúskov Sani-Cloth® AF3 (reg. č. EPA 9480-9), jednorazových dezinfekčných obrúskov Super Sani-Cloth® (reg. č. EPA 9480-4), CaviWipes® (reg. č. EPA 46781-8), dezinfekčných obrúskov Clorox Healthcare® Bleach ( reg. č. EPA 67619-12), obrúskov na elektroniku Windex® a čistiacich obrúskov PDI Easy Screen®.

[4] Najvýkonnejší na základe internej analýzy spoločnosti HP, hodnotiace stacionárne pokladničné systémy s napájanými USB portami, konektory peňažné zásuvky, päťročným životným cyklom a integrovaným operačným systémom. Najvýkonnejší na základe výkonu procesora, maximálna frekvencia procesora v režime turbo a veľkosti pamäte (údaje k novembru 2020).

[5] Vďaka jedinečnému a komplexnému zabezpečeniu, poskytovanému spoločnosťou HP bez ďalších nákladov, a podľa názoru predajcov na maloobchodnej predajné systémy spoločnosti HP s OS Windows a procesory Intel®.

[6] Vďaka jedinečnému a komplexnému zabezpečeniu, poskytovanému spoločnosťou HP bez ďalších nákladov, a podľa názoru predajcov na maloobchodnej predajné systémy spoločnosti HP s OS Windows a procesory Intel®.

[7] Test v podobe až 10 000 utretí pomocou obrúskov napustených dezinfekčným prostriedkom počas troch rokov. Ďalšie pokyny k čisteniu nájdete v návode na použitie. Testované pomocou jednorazových dezinfekčných obrúskov Sani-Cloth® HB (reg. Č. EPA 61178-4-9480), jednorazových dezinfekčných utierok Sani-Cloth® Plus (reg. Č. EPA 9480-6), jednorazových dezinfekčných obrúskov Sani-Cloth® AF3 (reg. č. EPA 9480-9), jednorazových dezinfekčných obrúskov Super Sani-Cloth® (reg. č. EPA 9480-4), CaviWipes® (reg. č. EPA 46781-8), dezinfekčných obrúskov Clorox Healthcare® Bleach ( reg. č. EPA 67619-12), obrúskov na elektroniku Windex® a čistiacich obrúskov PDI Easy Screen®.

[8] Montážna príprava sa predáva samostatne.

[9] Testovanie podľa štandardu MIL-STD nie je určené na preukázanie vhodnosti pre zákazky Ministerstva obrany USA ani vhodnosti na vojenské účely. Výsledky týchto testov nie sú zárukou budúceho výkonupri  rovnakých testovacích podmienkach v budúcnosti. Pre ochranu pred náhodným poškodením je nutné zakúpiť voliteľnú službu HP Accidental Damage Protection Care Pack.

Zobrazit Galériu

HP

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať