SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement

Inter Miláno v novej koži s Lenovo

Tlačové správy
0

Lenovo a Inter Miláno nedávno oznámili rozšírenie partnerstva, ktoré prinesie inteligentnejšie technológie hráčom, klubu aj fanúšikom, čo urobí z FC Internazionale Milano jeden z technologicky najvyspelejších klubov na svete. To sa premietne aj do slávneho dresu Inter Miláno.

Ako bude vyzerať nový dres, ktorý si bude obliekať aj náš reprezentant Milan Škriniar, si môžete pozrieť tu: Inter Miláno v novej koži

Aké inovácie prinesie partnerstvo klubu?

Lenovo je globálnym technologickým partnerom Interu Miláno už dva roky, počas ktorých klubu pomohol s integráciou špičkových serverových zariadení, ktoré umožňujú ešte vyššiu efektivitu pri zhromažďovaní a spracovaní údajov. Okrem toho klubu poskytol aj vysokovýkonné počítače, monitory a inteligentné zariadenia na spoluprácu. V rámci najnovšej dohody Lenovo poskytne Interu komplexné riešenie IT v oblasti hardvéru, softvéru a podpory:

  • Technológie pre hráčov:

Bezkonkurenčné možnosti ukladania a spracovania dát rozviažu ruky analytikom a tým aj rozvoju hráčov. Štruktúrované a neštruktúrované dáta poskytnú taktické informácie o výkone hráča a analýzu zápasu ako aj pri zostavovaní informovaného tréningového plánu pomocou GPS, ktoré dokáže poskytnúť dáta o rýchlosti, vzdialenosti, vyťaženosti a vplyvu hráča na celkový výkon tímu. Údaje tak poslúžia nielen na tréningy a rozbor zápasov, ale aj na strategické plánovanie ďalších zápasov.

 

  • Technológie pre fanúšikov:

S technológiami Lenovo získajú desiatky miliónov fanúšikov klubu z celého sveta možnosť nahliadnuť do denných aktivít tejto futbalovej legendy. Riešenie Lenovo Media Asset Management (MAM) poskytuje Interu obrovský online archív digitálnych aktív, vrátane 50 000 hodín videa, ktoré sú ľahko dostupné a prispôsobiteľné na požiadanie. Fanúšikovia tak môžu zadať svoje meno a dátum narodenia do digitálneho archívu Interu, aby zistili, čo sa v klube stalo počas ich života.

 

  • Technológie pre biznis:

Lenovo zosúladilo inteligentné technológie so súčasnými potrebami Interu a poskytuje svoju expertízu v oblasti technologického rozvoja sídla klubu a tréningových zariadení. Medzi popredné hardvérové a softvérové riešenia spoločnosti Lenovo, ktoré sú budúcnosťou práce, patria notebooky ThinkPad™, monitory ThinkVision™, zariadenia na spoluprácu ThinkSmart™ a ďalšie, ktoré možno využiť aj pri hybridnom spôsobe práce či práci na diaľku pre zefektívnenie obchodných operácií. Používanie inteligentnejších technológií spoločnosti Lenovo umožnilo Interu bezproblémovú spoluprácu prostredníctvom webových konferencií a práce na diaľku.

Zobrazit Galériu

Lenovo

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať