SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement

Konferencia o digitálnom vzdelávaní e-learnmedia CAFÉ 2021

Tlačové správy
0

Vzdelávanie a rozvoj v organizáciách dnešného sveta 

Ideálne vzdelávanie je také, ktoré naučí, ale nezaťažuje. Teraz máme skvelú príležitosť využiť to, čo nám technológie ponúkajú a umožňujú. Vzdelávať zamestnanca vtedy, keď to práve potrebuje, vyhodnotiť dopad vzdelávania na jeho prácu a tým na celkový biznis. Rok 2021 prináša ďalšie veľké zrýchlenie zavádzania nových technológií a platforiem aj v oblasti vzdelávania a tým aj dopyt po digitálnych zručnostiach.

Poďte sa pozrieť, ako môže vyzerať vzdelávanie a rozvoj v organizáciách dnešného sveta.

Tento rok je možné konferenciu absolvovať PREZENČNOU formou alebo ONLINE.

V Lindner Hotel Gallery Central v Bratislave sa už 7. októbra stretne špička z oblasti firemného vzdelávania, aby ukázala množstvo tipov a trikov, ako transformovať nápady a predstavy ohľadom digitálneho vzdelávania do každodennej reality biznisu a ako môže vzdelávanie pomôcť zamestnancom vysporiadať sa so zmenami a využiť ich vo svoj prospech.

„Konferencia e-learnmedia CAFÉ je určená všetkým, ktorých téma digitálneho vzdelávania zaujíma a chcú sa niečo nové, zaujímavé a podnetné dozvedieť. Napriek tomu, že CAFÉ vždy bolo a bude do značnej miery o technológiách vo vzdelávaní, veľmi sa teším, že tento rok sa nám podarilo priniesť hneď niekoľko tém, ktoré sa na digitálnu transformáciu pozrú ľudskou optikou, dalo by sa povedať, že to bude o digitálnom vzdelávaní s ľudskou tvárou,“ s úsmevom dodáva Juraj Gabrhel, CEO spoločnosti e-learnmedia.

e-learnmedia CAFÉ je priestor, ktorý e-learnmedia už jedenásty rok tvorí a pripravuje pre svojich klientov, partnerov a všetkých záujemcov o digitálne vzdelávanie. Snahou je prinášať a zdieľať najnovšie poznatky a skúsenosti z oblasti digitálneho vzdelávania.

Tento rok sa účastníci budú mať možnosť dozvedieť množstvo skúseností, ktoré do oblasti vzdelávania priniesla éra „COVID-u“ a taktiež o možných benefitoch a úskaliach virtuálneho vzdelávania v budúcnosti. Spíkri sa podelia o svoje poznatky s preklopením klasických rozvojových programov do online sveta. Inšpiratívnou témou bude aj pohľad do nového sveta práce, ktorý postupne prichádza a ako by v ňom mala vyzerať stratégia rozvoja a vzdelávania zamestnancov. Aké kroky je možné urobiť už TERAZ, aby organizácie pripravili svojich ľudí a seba samé na veľké zmeny, ktoré sú pred nimi.

To však nebude všetko. Pozrieme sa bližšie aj na možnosti analýzy dát zo vzdelávania a ako postupovať pri meraní dopadu vzdelávania na biznis ciele spoločnosti. Na konferencii zaznie úspešný príbeh slovenského online kurzu o behaviorálnej ekonómii a zákazníckej psychológii, ktorý sa stal najlepším na svete a dobyl 70 krajín sveta. Posvietime si aj na spôsoby, ako dosiahnuť, aby ľudia radi študovali compliance e-learning a ako navyše docieliť, aby mal prínos pre firmu. S tým súvisí aj téma, v ktorej nazrieme do psychológie učenia sa a motivácie a vytváraní skutočne atraktívnych a žiadaných vzdelávacích programov. Dozviete sa tiež, ako môže tímový interný koučing pomôcť ľudom napredovať, učiť sa a rásť.

Počas konferencie e-learnmedia CAFÉ 2021 sa môžete tešiť nielen na diskusiu o odborných témach, ale aj možnosť v príjemnej atmosfére nadviazať nové kontakty a obchodné partnerstvá. 

Všetky informácie o konferencii e-learnmedia CAFÉ 2021 nájdete na www.e-learnmedia.cafe.

 

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať