SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement

Kúpite jeden, získate dva alebo získajte nový Galaxy A20e k nákupu Galaxy A70

Tlačové správy
0

Samsung v priebehu októbra spustil akciu, v rámci ktorej kupujúci získajú k nákupu smartfónu Galaxy A70 navyše druhé zariadenie Galaxy A20e v čiernej farbe, a tým ušetria až 179 eur. Akcia trvá do 31. októbra alebo do vypredania zásob, takže je potrebné sa poponáhľať.

Akcia platí na všetky farebné varianty a je podmienená nákupom Galaxy A70. Ak si zákazník zakúpi viacero kusov Galaxy A70, dostáva len jeden kus Galaxy A20e v čiernej farbe. Ponuku je možné využiť v predajniach Samsung a na e-shope na stránke www.samsung.sk.

Smartfón Samsung Galaxy A70 je vybavený 6,7-palcovým displejom Infinity-U a poskytuje tak pri každodenných činnostiach ešte podmanivejší zážitok doslova od okraja k okraju. Elegantný a ergonomický dizajn prístroja Galaxy A70 a pomer strán 20:9 ponúkajú pohlcujúci zážitok a zároveň umožňujú optimálne držanie. Dodáva sa s výkonnou batériou s kapacitou 4 500 mAh, ktorá vám poskytuje slobodu a pohodlie pre zdieľanie, streamovanie a hranie po celý deň. Vďaka super rýchlemu nabíjaniu s príkonom 25 W oživíte vybitú batériu omnoho rýchlejšie.

Model Galaxy A20e je vybavený Infinity-V displejom s uhlopriečkou 5,8 palcov a HD+ rozlíšením. Je vybavený výkonnou 3 000 mAh batériou, ktorá vám umožní sledovať obľúbené filmy, hrať hry alebo multitasking, a to s vedomím, že vaša batéria má skutočný zostávajúci výkon, zatiaľ čo technológia 15 W rýchleho nabíjania zabezpečí, že stačí len chvíľa na to, aby ste ju dostali späť do formy.

Samsung

Všetky autorove články
Samsung A70 a20 akcia smartfon

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať