SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

Nárast e-shopov počas koronakrízy

Tlačové správy
0

Pre internetové obchody nastáva kľúčové obdobie. Počas pandémie zaznamenal online predaj dvojnásobné čísla. Ak ešte nemáte vlastný e-shop, teraz je ten správny čas na jeho založenie. Na Webnode si internetový obchod vytvoríte dokonca na telefóne alebo tablete a to už za pár minút.

Súčasná situácia na trhu s dôrazom na bezpečnosť preorientovala takmer každé odvetvie na online obchod. Práve online prostredie je jediné odvetvie, ktorého sa nedotkli žiadne obmedzenia v súvislosti s pandémiou.

Online obchodovanie ponúka jedinečnú príležitosť pre rozvoj malých a stredných firiem. Zákazníci totiž v posledných mesiacoch upriamili pozornosť na online nákup.

Preukazujú to aj najnovšie údaje spoločnosti Webnode, podľa ktorých od marca, teda začiatku pandémie, vzrástol online predaj medziročne až o 200 %. Napriek tomu, že hodnota objednávok zostala rovnaká, existujúce e-shopy vybavili až o 50 % viac objednávok ako obvykle. Vzhľadom na nejasnú situáciu ohľadom pandémie sa očakáva, že internetový predaj bude naďalej rásť.

Webnode ponúka vlastnú doménu, hosting a množstvo moderných a štýlových šablón, ktoré si podľa svojej potreby prispôsobíte. Vďaka naozaj jednoduchému užívateľskému prostrediu je možné vytvoriť si vlastný online obchod v priebehu pár minút. E-shop sa navyše automaticky prispôsobí zariadeniu, v ktorom je zobrazovaný , či už na mobile alebo tablete. Na výber sú aj rôzne doplnkové funkcie ako informácia o dostupnosti produktov, výber spôsobu dopravy alebo nastavenie platobnej metódy. Vďaka partnerstvu so spoločnosťou Stripe môžete mať platobnú bránu v priebehu chvíľky.

Užívatelia Webnode z celého sveta si pochvaľujú profesionálny prístup a jednoduché ovládanie užívateľského systému, s ktorým sa veľmi rýchlo naučí pracovať aj úplný začiatočník. Nechýba ani možnosť prepojenia s ďalšími službami ako je Google AdSense Alebo Analytics. Viac informácií nájdete na www.webnode.sk

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať