SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement

Nikon predstavuje komunitu #Zcreators

Tlačové správy
0

Spoločnosť Nikon oznamuje zriadenie svojej globálnej komunity #Zcreators pozostávajúcej z vizionárskych umelcov, ktorí skúmajú nové miesta s mirrorless systémom radu Z.

Medzi prvých fotografov, ktorí sa stali tvorcami #Zcreators v Európe, patria napríklad Lina Kayser, nórska fotografka špecializujúca sa na fotografovanie prírody, Callicles, francúzsky fotograf so zameraním na cestovanie a architektúru, a Alex Barcella, taliansky fotograf, ktorý sníma pôsobivé krajiny po celom svete.

O prvé tri slovenské príspevky v rámci projektu #Zcreators sa postarali Nikon ambasádor Tomáš Hulík a ďalej Jana FašungováTomáš Pospíchal.

Komunita #Zcreators je otvorená rôznym vizionárskym umelcom všetkých úrovní, ktorí používajú mirrorless systém radu Z od spoločnosti Nikon. Fotografi a tvorcovia videí môžu s použitím hashtagu #Zcreators zdieľať obsah, rady a postrehy, vzájomne sa inšpirovať a rozprávať príbehy úplne novým spôsobom.

Platformou tejto komunity sú technické schopnosti fotoaparátov Nikon Z 7, Z 6, Z 50 a objektívov NIKKOR Z, ktoré podporujú inovatívne rozprávanie príbehov prostredníctvom ohromujúcich snímok a videí.

Nikon

Všetky autorove články
Nikon foto fotografia fotoaparat zcreators komunita

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať