SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement

Nová rodina moto g prináša najrýchlejší čipset na trhu

Tlačové správy
0

Motorola predstavuje výzvu pre stredný trh uvedením svojej najnovšej rodiny g

Je čas spoznať nových členov rodiny moto g, ktorí opäť prichádzajú a spochybňujú status quo strednej triedy. Po 10 generáciách spoločnosť Motorola s hrdosťou pokračuje v oslavách poslania svojej najpredávanejšej franšízy: prinášať prémiové funkcie všetkým. Dnes Motorola s potešením predstavuje päť nových smartfónov, ktoré svojim zákazníkom umožnia vytvárať, spájať sa a zdieľať s okolitým svetom.

spoznajte moto g200 5G: bleskurýchly výkon vlajkovej lode

Moto g200 5G je jedným z najdostupnejších zariadení na trhu s mobilnou platformou Snapdragon™ 888 + 5G. Tento smartfón bol navrhnutý pre spotrebiteľov, ktorí chcú výkon na úrovni vlajkovej lode a rýchlosti 5G¹ bez toho, aby museli platiť vysokú cenu. Spája prémiový zážitok s neuveriteľným kamerovým systémom, pohlcujúcim displejom, pokročilým bezdrôtovým zvukom a transformačnými funkciami Ready For, ktoré umocňujú všetko, čo telefón dokáže. 

Začiatkom tohto roka Motorola prvý krát ambiciózne priniesla čipset, ktorý bol vlajkovou loďou, do franšízy moto g s moto g100, čím úspešne odomkla tie najlepšie možné zážitky. Dnes je Motorola nadšená, že môže pokračovať v tejto ceste a priniesť ešte vyšší výkon do svojej rodiny moto g.

moto g200 5G je vybavený najrýchlejším čipsetom na trhu, ultravýkonnou mobilnou platformou Snapdragon™ 888 + 5G. S ním môžete hrať hry vylepšené o AI, ktoré reagujú na váš dotyk o 20 % rýchlejšie²,  a to všetko vďaka technológii Snapdragon Elite Gaming, ktorá prináša hranie na úrovni stolného počítača do mobilu s vykresľovaním grafiky rýchlejším o 20 %². Vychutnajte si bezkonkurenčnú rýchlosť s bleskovo rýchlym pripojením 5G a najrýchlejším mobilným Wi-Fi 6E3 v odvetví a zachytávajte fotografie a videá o 35 % rýchlejšie², takže získate lepšiu kvalitu obrazu a nikdy nezmeškáte okamihy, ktoré si chcete najviac zapamätať.

Táto mobilná platforma Snapdragon tiež umožňuje najpokročilejší bezdrôtový zvukový zážitok na akomkoľvek telefóne Motorola. Vďaka Qualcomm® Snapdragon Sound™ si vychutnáte hudbu vo vysokom rozlíšení, krištáľovo čisté hlasové hovory a zábavu bez oneskorenia s vynikajúcou konektivitou a predĺženou výdržou batérie. Spoločnosť Motorola tiež uzavrela partnerstvo so spoločnosťou Dolby, aby priniesla technológiu Dolby Atmos4 do moto g200 5G. Vďaka vylepšenej hĺbke a čistote zvuku ponúka Dolby Atmos pohlcujúcejší, trojrozmerný zážitok z počúvania, ktorý vás skutočne ohromí.

Mobilná platforma 888+ tiež poskytla výkon potrebný pre nádherný 6,8-palcový displej FHD+ Max Vision s výkonnými a pútavými funkciami. Šialene rýchla obnovovacia frekvencia 144 Hz, ktorá je lídrom v tomto odvetví, robí z hrania hier, sledovania akčného obsahu a scrollovania na telefóne mimoriadne plynulý zážitok. S rozsahom farieb, ktorý  je o 25 % 5 väčší vďaka certifikácii DCI-P3 a HDR10 má váš obľúbený obsah verné farby s vylepšeným jasom a kontrastom, takže obraz vyzerá presne tak, ako má – verne a živo.

moto g200 5G je vybavený doteraz najpokročilejším kamerovým systémom v telefóne moto g, ktorý využíva rovnako výkonný kamerový systém, aký je súčasťou rodiny motorola edge. Hviezdou predstavenia je 108 Mpx fotoaparát s ultra vysokým rozlíšením, ktorý nielenže obsahuje viac detailov v každom zábere, ale tiež zlepšuje kvalitu digitálneho priblíženia. Technológia Ultra Pixel binning navyše poskytuje 9x lepšiu citlivosť pri slabom osvetlení spojením 9x väčších pixelov do jedného. Výsledok? Neuveriteľne ostrý a jasný obraz aj v tých najnáročnejších svetelných podmienkach. Moto g200 5G prichádza aj s ďalším pokročilým snímačom, ktorý vám poskytuje dve úžasné perspektívy v jednom: ultraširokouhlý a Macro Vision. Hĺbkový senzor navyše spolupracuje s hlavným fotoaparátom na automatickom rozmazaní pozadia. Následne sa môžete vrátiť späť a upraviť úroveň intenzity po nasnímaní otočením nahor alebo nadol.

Keďže sa čoraz viac zameriavame na vytváranie obsahu na sociálnych médiách, Motorola sa uistila, že moto g200 5G dokáže nahrávať videá v kinematografickej kvalite s najvyšším rozlíšením videa, aké je dnes možné na smartfóne - 8K. Aby ste čo najlepšie využili neuveriteľný hardvér, ktorý je súčasťou tohto zariadenia, prináša spotrebiteľom aj skutočne skvelý video softvér. Môžete byť kreatívni s režimom dvojitého snímania, ktorý vám umožní nahrávať pomocou prednej aj zadnej kamery súčasne, čím sa v podstate vytvorí dvojčlenná kamera. Táto funkcia platí aj pre fotografie. Teraz si dokonca môžete vybrať nahrávanie z dvoch zadných kamier, ako je hlavný a ultraširokouhlý, pre úplne novú perspektívu. Prípadne môžete použiť super spomalené video na zachytenie videozáznamu vo vysokom rozlíšení rýchlosťou až 960 snímok za sekundu a spomaliť akciu tak, aby ste videli detaily, ktoré vašim očiam unikajú normálnou rýchlosťou. Ide o 4x pomalšie zobrazovanie, než bolo bežné spomalené prehrávanie na predchádzajúcich telefónoch Motorola. Funkcia Face Beauty Video navyše zaistí, že na selfie videách budete vždy vyzerať čo najlepšie, a to vďaka vyhladeniu vašej pokožky, ktoré dodá fotkám krásne upravený  vzhľad.

S novým zariadením si môžete vychutnať okamžitý prístup k svojim obľúbeným fotografiám, filmom, skladbám, aplikáciám a hrám so vstavaným úložiskom 128 GB/256 GB UFS 3.1. Pamäť LPDDR5 navyše poskytuje výkon novej generácie a maximálnu šírku pásma pamäte 51,2 GB/s, čím poskytuje o 16 % rýchlejšie spracovanie údajov8.

moto g200 5G sa vyznačuje krásnym dizajnom inšpirovaným prírodnými formami a organickou architektúrou. Saténový matný povrch dodáva dotyk sofistikovanosti, pričom je model dostupný v hlbokej Stellar Blue a chladnej Glacier Green, a krásne spracovanie plne chráni vode odolný dizajn.

Odomknite potenciál vášho telefónu pomocou Ready For

Pre ľudí, ktorí sú stále v pohybe, je niekedy pekné pripojiť sa k väčšej obrazovke a získať tak pohlcujúci zážitok. Ready For uchopí všetku silu tohto zariadenia, pričom ju následne využíva pre väčšiu slobodu a flexibilitu. Táto všestranná platforma umožní vášmu telefónu, teda epicentru všetkého, čo robíte, pripojenie na väčšiu obrazovku, aby vás zážitok ešte viac pohltil. Jeho používanie je naozaj jednoduché – Ready For ponúka viacero spôsobov pripojenia, či už je káblové, bezdrôtové6 alebo cez váš počítač.

Pomocou Ready For sa môžete pripojiť k televízii alebo monitoru. To znamená, že máte slobodu sledovať svoju obľúbenú televíznu reláciu odkiaľkoľvek bez toho, aby ste sa museli prihlasovať.

Zrealizujte veľkú pracovnú prezentáciu pomocou telefónu tak, ako by ste to urobili s počítačom, a to vďaka s aplikácii Ready For Mobile Desktop. Vytvárajte obsahy alebo získajte pohlcujúcejší herný zážitok tým, že ho prenesiete na akýkoľvek televízor alebo displej a získate zážitok ako na konzole.

Spoločnosť Motorola oznámila Ready For PC7 s najnovšou generáciou telefónov motorola edge a teraz túto funkciu prináša aj do rodiny moto g. Otvorením samostatného okna telefónu na obrazovke počítača môžete posunúť multitasking na vyššiu úroveň a mať súčasný prístup k telefónu a počítaču, ktoré sú pre maximálnu efektivitu a pohodlie prepojené bezdrôtovo. Ready For PC vám umožňuje pristupovať k vašim mobilným aplikáciám a súborom v počítači na jednej obrazovke, pracovať na dvoch súboroch súčasne, presúvať súbory medzi vašimi zariadeniami, kontrolovať upozornenia vášho telefónu na jednej obrazovke alebo dokonca využívať mobilné dáta na pripojenie k Ready For PC. Okrem toho môžete svoj smartfón Motorola použiť aj ako webovú kameru a využiť tak svoje ultra kvalitné fotoaparáty telefónu na videohovory na počítači.

Nová rodina moto g dostupná viacerým spotrebiteľom

Okrem moto g200 5G predstavuje Motorola aj moto g71 5G, moto g51 5G, moto g41 a moto g31. Všetky z týchto zariadení prinášajú jedinečné funkcie, aby mohol každý zákazník nájsť telefón, ktorý vyhovuje jeho potrebám, od najvyšších rýchlostí 5G, pohlcujúceho displeja, neuveriteľného kamerového systému až po mimoriadne spoľahlivú výdrž batérie a úžasný výkon.

S moto g71 5G si vychutnáte jasný a farebný obraz na oslnivom 6,4" FHD+ OLED displeji. So škálou farieb väčšou o 25 % pôsobí živšie a vernejšie, pričom získate doposiaľ nevídaný zážitok zo zobrazenia za úžasnú cenu. Tento telefón je dodávaný s technológiou TurboPower™ 30, ktorá vám umožní získať 50 % výdrže batérie len za 30 minút nabíjania.  50 MPx zadný snímač s technológiou Quad Pixel vám navyše umožní zachytiť úžasné fotografie aj v tých najnáročnejších svetelných podmienkach. Úplne nová mobilná platforma Snapdragon® 695 s vylepšenou účinnosťou poskytuje rýchlosť 5G a plynulý výkon.

moto g51 5G prináša konektivitu ako z budúcnosti. S 5G môžete bez meškania uskutočňovať videohovory a hrať online bez latencie. To všetko je vidieť na ultraširokouhlom 6,8" displeji s rozlíšením Full HD+ s jasnými a ostrými farbami. Zážitok je ešte lepší so super hladkou obnovovacou frekvenciou 120 Hz. Systém troch fotoaparátov s 50 MPx snímačom je pripravený okamžite zachytiť akúkoľvek scénu, či už je to malý detail alebo veľká krajina. Aby to všetko bolo možné, mobilná platforma Snapdragon® 4350 Pro všetko poháňa pre bezproblémový zážitok, okamžite reaguje a je dvakrát rýchlejšia ako jej predchodca.

moto g41 ponúka 48 MPx zadný snímač s technológiou Quad Pixel, ktorá vám umožní zachytiť úžasné fotografie počas dňa, v noci a kedykoľvek medzi tým. Optická stabilizácia obrazu automaticky kompenzuje rozmazané snímky a videá v dôsledku neželaného pohybu fotoaparátu, takže aj keď expozícia trvá dlhšie – povedzme pri slabom osvetlení – dosiahnete čistotu a detaily. Moto g41 sa dodáva s rovnakým 6,4" FHD+ OLED displejom a TurboPower™ 30 ako moto g71, a môžete cítiť, že váš telefón okamžite reaguje na každý dotyk, ťuknutie a potiahnutie pomocou vynikajúceho osemjadrového procesora.

moto g31 prichádza s krásnym 6,4” Full HD+ Max Vision displejom, ktorý má viac ako 400 ppi pre ostrejšie detaily a OLED technológiu pre realistickejšie farby. Systém viacerých kamier s rozlíšením 50 MPx vám umožní zachytiť vaše najlepšie spomienky v úžasných detailoch. Môžete s ním pracovať 36 hodín na jedno nabitie.

Naprieč všetkými novými zariadeniami moto g si vďaka technológii Dolby Atmos môžete vychutnať bohatší a rezonantnejší zvuk. Nechajte svoje obľúbené filmy znieť, akoby ste ich pozerali v kine, a počúvajte hudbu spôsobom, ktorý vám priblíži umelca a jeho zámer. Ak je jedna vec, ktorá každého zaujíma bez ohľadu na to, aké zariadenie si vyberie, je to dlhotrvajúca výdrž batérie. Každý z týchto telefónov má obrovskú 5 000 mAh batériu, ktorá vás udrží v nabitom stave aj počas tých najrušnejších dní, a všetky z nich obsahujú nabíjačku.

užitočné softvérové ​​inovácie

Namiesto duplikovania skvelých vecí, ktoré Google robí so systémom Android, sa Motorola rozhodla stavať na ňom pomocou komplexného súboru nástrojov s názvom My UX. Pomocou neho môžu používatelia posunúť hudbu, videá, hry a motívy zariadení na vyššiu úroveň pomocou vlastných nastavení. A vďaka tomu, že My UX nebráni čistému zážitku z Androidu, si môžu používatelia užiť plný výkon Androidu 11 bez neohrabaného vzhľadu softvéru alebo duplicitných aplikácií.

Motorola vie, že bezpečnosť je pre jej spotrebiteľov neuveriteľne dôležitá, takže pre spoločnosť znamená všetko. S výkonom moto g sa môžete spoľahnúť na ThinkShield for Mobile, ktorý nedávno získal ocenenie „Poskytovateľ mobilných bezpečnostných riešení roka“ od Mobile Breakthrough. ThinkShield for Mobile ponúka vylepšenú ochranu na každej úrovni od výroby až po telefón, bezpečný reťazec dôvery a ďalšie bezpečnostné certifikácie. Okrem týchto základných funkcií prináša Motorola svojim podnikovým zákazníkom ďalšie úrovne zabezpečenia.

Dostupnosť

moto g200 5G bude k dispozícii v najbližších týždňoch v celej Európe s počiatočnou odporúčanou cenou 449,99 EUR. Smartfón sa dostane aj na vybrané trhy v Latinskej Amerike.

moto g71 5G prichádza do Európy v najbližších týždňoch s počiatočnou odporúčanou cenou 299,99 EUR. Smartfón sa dostane aj na vybrané trhy v Latinskej Amerike, Indii a na Strednom východe.

moto g51 5G prichádza v najbližších týždňoch do Európy s počiatočnou odporúčanou cenou 229,99 EUR. Smartfón sa dostane aj na vybrané trhy v Latinskej Amerike, Indii, na Strednom východe a v Ázii.

moto g41 bude k dispozícii v najbližších týždňoch v Európe s počiatočnou odporúčanou cenou 249,99 EUR. Smartfón sa dostane aj na vybrané trhy v Latinskej Amerike a na Strednom východe.

moto g31 prichádza v najbližších týždňoch do Európy s počiatočnou odporúčanou cenou 199,99 EUR. Smartfón sa v najbližších týždňoch dostane aj na vybrané trhy v Latinskej Amerike, Indii, na Strednom východe a v Ázii.

Cena sa môže v jednotlivých krajinách líšiť. Úplné informácie o cenách a špecifikácie nájdete na webovej stránke spoločnosti Motorola. Obrázky nájdete v pressboxe (sťahovaním obrázkov alebo videí súhlasíte s licenčnými podmienkami spoločnosti Motorola).

O spoločnosti Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je spoločnosť Fortune Global 500 s tržbami 60 miliárd USD, ktorá slúži zákazníkom na 180 trhoch po celom svete. Zameriavame sa na odvážnu víziu dodávať inteligentnejšie technológie pre všetkých. Vyvíjame technológie, ktoré menia svet a poháňajú (prostredníctvom zariadení a infraštruktúry) a posilňujú (prostredníctvom riešení, služieb a softvéru) milióny zákazníkov každý deň a spoločne vytvárajú inkluzívnejšiu a dôveryhodnejšiu spoločnosť. a udržateľnú digitálnu spoločnosť pre každého a kdekoľvek. Spoločnosť Motorola Mobility LLC získala spoločnosť Lenovo Group Holdings v roku 2014. Motorola Mobility je stopercentnou dcérskou spoločnosťou spoločnosti Lenovo a je zodpovedná za navrhovanie a výrobu všetkých mobilných telefónov a riešení značiek Moto a Motorola. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stránku https://www.lenovo.com a prečítajte si najnovšie správy prostredníctvom nášho servera StoryHubMotorola Global Blog.

 

¹Služba 5G je k dispozícii s plánom 5G. Vyžaduje sa pokrytie siete 5G; dostupné len vo vybraných oblastiach; zariadenie nie je kompatibilné so všetkými sieťami 5G. Podrobnosti získate od poskytovateľa služieb.

² Na základe údajov o výkone hlásených spoločnosťou Qualcomm pre Snapdragon 888 v porovnaní s predchádzajúcou generáciou mobilnej platformy Snapdragon 865 5G.

³ Dostupné len v niektorých krajinách kvôli regulačným obmedzeniam; dostupnosť nájdete u poskytovateľa služieb; vyžaduje samostatne zakúpený smerovač kompatibilný s Wi-Fi 6e a plán, ktorý sa môže líšiť v závislosti od lokality.

4 Dolby Atmos podporuje aj káblové pripojenie slúchadiel.
5Reprodukuje 82 % NTSC v porovnaní so 72 % NTSC farebným gamutom na väčšine štandardných displejov.

6Bezdrôtové pripojenie Ready For je podporované iba televízormi, ktoré podporujú zrkadlenie obrazovky smartfónu so systémom Android (Miracast). Pripravené Pre káblové pripojenie podporované televízormi alebo monitormi s portom HDMI alebo portom USB-C pre vstup videa; Vyžaduje sa kábel USB-C s podporou videa alebo adaptér USB-C-na-HDMI

 7Ready For PC je k dispozícii na vybraných zariadeniach a v systéme Windows 10. Úplný zoznam kompatibility zariadení a softvéru nájdete na stránke FAQ. Vyžaduje stiahnutie aplikácie pre PC. Počítač a mobilné zariadenie na bezdrôtové pripojenie musia zdieľať rovnaký prístupový bod Wi-Fi (prístupový bod) ALEBO musia byť pripojené pomocou kábla USB-C.

8 Na základe údajov o výkone hlásených spoločnosťou Micron v porovnaní s moto g100.

 

 

 

 

 

 

 

Zobrazit Galériu

Lenovo & Motorola

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať