SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement

Novým generálnym riaditeľom Accenture pre Slovensko a Maďarsko je Tomáš Volek

Tlačové správy
0

Slovenskú a maďarskú pobočku spoločnosti Accenture vedie od 1. mája Tomáš Volek. Na pozícii generálneho riaditeľa zodpovedá za rozvoj biznisu aj za prevádzku v oboch krajinách, pričom sa bude sústrediť na zavádzanie inovácií a digitálnej transformácie v organizáciách. Tomáš vo funkcii nahradil dlhoročného riaditeľa Petra Škodného, ktorý z firmy odišiel ku koncu apríla.

Tomáš (49) bude aj naďalej riadiť Advanced technology centrá Accenture na Slovensku, v Maďarsku a v Rumunsku s viac ako 1500 zamestnancami, ktoré poskytujú služby v oblasti IT a digitalizácie pre klientov z celého sveta.

Od roku 1995, kedy do firmy nastúpil, prešiel viacerými pozíciami – od role SAP experta, až po riadenie veľkých projektov systémovej integrácie pre spoločnosti z rozličných odvetví v západnej a východnej Európe, v Rusku, v Turecku a v Indii. V roku 2003 sa podieľal na zakladaní bratislavského technologického delivery centra, ktoré od roku 2012 viedol. Tomáš získal titul z elektrotechniky na britskej Hull University a inžiniersky titul z Českého vysokého učení technického v Prahe.

Tomáš disponuje tými správnymi schopnosťami, rozsiahlymi skúsenosťami a energiou, ktoré sú potrebné na to, aby sme našim klientom mohli pomáhať s komplexnými technologickými projektmi a s digitálnou transformáciou. Ide o skúseného lídra, ktorý je pre vedenie nášho biznisu na Slovensku a v Maďarsku tou správnou voľbou,“ povedal Roberto Libonati, riaditeľ Accenture pre región Česká republika, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko. „Vďaka pôsobeniu v rôznych častiach našej firmy v strednej Európe nadobudol pri spolupráci s klientmi a rozvoji nášho biznisu v tomto regióne rozsiahle skúsenosti, čo teraz využije vo svojej novej roli.

Zároveň sa chceme poďakovať Petrovi Škodnému za skvelú prácu, ktorú odviedol počas vyše 26 rokov na manažérskych pozíciách v Accenture,“ dodal R. Libonati.

Zobrazit Galériu

Accenture

Všetky autorove články
Accenture biznis Slovensko

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať