SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

Pozvánka na konferenciu o kybernetickej bezpečnosti Qubit Conference Prague 2022

Tlačové správy
1

25. – 26. máj 2022, v Hoteli OREA Pyramída, Praha

9. ročník konferencie v oblasti kybernetickej bezpečnosti Qubit Conference Prague 2022 ponúka účastníkom špičkových prednášajúcich, popredné kľúčové témy z oblasti kybernetickej bezpečnosti, prípadové štúdie, klubové stretnutia, panelové diskusie a populárne networkingové podujatia. Jednotlivé dni tohto prestížneho komunitného podujatia sú špeciálne navrhnuté s cieľom poskytnúť návštevníkom komplexný balík príležitostí na vzdelávanie, získavanie praktických skúseností, prehlbovanie profesionálnych vzťahov a budovanie spoluprác.

Qubit Conference Prague je komunitné podujatie v oblasti kybernetickej bezpečnosti spájajúce východ a západ. Za posledné roky konferencia Qubit vystúpila na popredné priečky ako exkluzívne podujatie v regióne strednej a východnej Európy, ktoré odbornej komunite profesionálov každoročne niekoľkokrát prináša najnovšie poznatky v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Po úspešných predchádzajúcich ročníkoch sa konferencia Qubit znova vracia späť do Prahy. Široký výber miestnych aj svetových profesionálov sa 25.-26. mája opäť stretne v českom hlavom meste, aby sa zúčastnili inšpiratívnych vzdelávacích stretnutí a podieľali sa na budovaní exkluzívnej komunity popredných lídrov sveta kyberbezpečnosti.

Qubit Conference Prague 2022 je jedinečný spôsob, ako sa spoznať s vedúcimi osobnosťami v jednotlivých odvetviach a úrovniach oblasti informačnej bezpečnosti.

Na čo sa môžete tešiť:

• viac než 250 manažérov, expertov a odborníkov na úrovni C na jedinečnom komunitnom podujatí o kybernetickej bezpečnosti

• Poprední rečníci a klubové stretnutia

• Populárne networkingové akcie, VIP recepcia a exkluzívne stretnutia

• Predkonferenčné praktické tréningy

Poslaním konferencií Qubit je vybudovať profesionálnu komunitu odborníkov v odvetví kybernetickej bezpečnosti vďaka nadväzovaniu kontaktov a partnerstiev prostredníctvom vysoko odborných vzdelávacích podujatí. Toto je dôvod, prečo si Qubit Conference každoročne kladie za cieľ vytvoriť priestor pre komunitu profesionálov v oblasti kybernetickej bezpečnosti, v ktorom sa môžu zapojiť do inšpiratívnych, profesionálnych technických a strategických prednášok, vzdelávacích stretnutí a praktických tréningov, ktoré sú charakteristické odborným prístupom a priateľskou komunitnou atmosférou.

Účasť na konferencii Qubit Conference Prague 2022 je výbornou príležitosťou pre vzdelávanie, prezentáciu Vašej spoločnosti a nadviazanie nových partnerských a profesionálnych vzťahov na cybersec trhu.

Zaregistrujte svoju účasť na podujatí ešte dnes na https://prague.qubitconference.com/

Zobrazit Galériu

Qubit

Všetky autorove články

1 komentár

A veď si nainštalujem antivírus a správam sa zodpovedne na internete a nepotrebujem qubit - nebaví ma to furt sa drbkať s pc reakcia na: Pozvánka na konferenciu o kybernetickej bezpečnosti Qubit Conference Prague 2022

26.1.2022 12:01
Kali Linux iste inštalovať nebudeme, Pegassus nás hádam v mobiloch obíde, ničím nevynikáme, čo by už tak od nás chceli tí hekeri. Sme rádoví blbci. Ale verím, že aj taký somár sa nájde na webe, čo práve teba bude obťažovať a brať ti výpočetní výkon. :-D Na qubit neprídeme, nezaujíma nás táto tématika - o to viac ťa to odradí, keď vidíš, že je tam 250 mene(j)žerov, tí by iba vyžierali a žrali za prachy tých chudákov, čo robia kyb-security. A kto ide na nich furt robiť do zodratia? Sa môžeme vysrať na Qubit.
Reagovať

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať