SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement

SOFTECON 2022 – Digitalizácia ako nástroj automatizácie

Tlačové správy
0

Chcete vedieť, prečo sú v biznise mnohé procesy stále zdĺhavé a komplikované, hoci svet zažíva digitálnu revolúciu? To všetko a omnoho viac sa dozviete na 19. ročníku odbornej konferencie o aktuálnych trendoch a víziách v oblasti informačných technológií a ich dopadoch na podnikanie aj spoločnosť.

Usporiadateľom konferencie je spoločnosť SOFTEC, popredný špecialista na tvorbu a aplikáciu komplexných informačných systémov pre klientov z oblasti bankovníctva, telekomunikácií, poisťovníctva, maklérstva a verejnej správy. Firma, ktorá realizuje projekty, merateľne zvyšujúce hodnotu podnikania rôznych subjektov, získala prestížny titul IT firma roka 2012. Rozhodla o tom odborná porota IT novinárov a zástupcov profesných IT združení, ktorí ocenili nielen zaujímavé riešenia pre zákazníkov, ale tiež prepracovanú a dôslednú koncepciu rozvoja a vzdelávania vlastných zamestnancov.

Už 26. mája vám poprední spíkri ako Boril Šopov, Kristýna Dudková či Martin Plesch prinesú nielen inšpiratívne príbehy z výskumnej a podnikateľskej sféry ale aj zasvätené pohľady na témy digitalizácie a automatizácie.

Že ide o mimoriadne aktuálnu a príťažlivú tému, potvrdzujú aj slová jedného z prednášateľov, digitálneho architekta Libora Davida: „Řada procesů kolem nás jsou dnes již digitální, co nového můžeme přinést a proč se odvažujeme o tom mluvit jako o revoluci? Masivní rozvoj zaznamenala vzdálená obsluha a vzniknuvší disruptory považujeme dnes za špičku inovací. Pobočky a kontaktní místa dlouho používala klasické procesy s tužkou a papírem, ale i tam se to dnes hemží moderní technologií, tablety a elektronickými podpisy. Tak proč stále obsluha trvá dlouho a je komplikovaná a drahá? Proč nemůžeme naše potřeby probrat s bankéřem prostým lidským jazykem, jednoduše, srozumitelně a na konci si potřást rukou? A je chyba v procesech nebo v technologii, jsme na změnu dostatečně technologicky vybaveni?“

Program konferencie SOFTECON 2022 pokrýva samozrejme pokrýva omnoho širšie spektrum tém. Okrem iného zahŕňa aj problematiku natívnej digitalizácie, vyťažovania obrazových dát vo finančných inštitúciách či dohľadu nad dezinformáciami, šírenými odporúčacími algoritmami sociálnych sietí.

Podrobnejšie informácie programe a prednášajúcich nájdete na www.softecon.sk.

Zobrazit Galériu

softecon.sk

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať