SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement

Samsung uvádza prvé Bespoke chladničky s francúzskymi dvierkami a ďalšie Bespoke domáce spotrebiče

Tlačové správy
0

Spoločnosť predstavila na veľtrhu CES 2022 v Las Vegas nové modelové rady domácich spotrebičov Bespoke. Okrem chladničky s francúzskymi dvierkami tiež vysávač Bespoke Jet a Bespoke práčku a sušičku.

Spoločnosť Samsung Electronics na veľtrhu CES 2022 v Las Vegas predstavila vôbec prvú chladničku Bespoke French Door. Zároveň oznámila expanziu radu Bespoke do všetkých hlavných typov chladničiek predávaných v Spojených štátoch. Nová chladnička Bespoke French Door, ktorá je k dispozícii v trojdverovej, štvordverovej a Family Hub podobe, tak rozšíri doterajšiu ponuku domácich spotrebičov Bespoke, rovnako ako bezdrôtový tyčový vysávač Bespoke Jet a práčka a sušička Bespoke. 

 Nový rad predstavuje to najlepšie od spoločnosti Samsung. Spája prispôsobiteľný dizajn s jedinečnými technológiami a inšpiruje tak k úplne novému spôsobu života. S chladničkou Bespoke ako so stredobodom svojej kuchyne budú môcť spotrebitelia upraviť výzdobu domácnosti tak, aby dopĺňala ich osobný štýl, a to vrátane špeciálnych kuchynských balíčkov, ktoré zahŕňajú umývačky riadu, sporáky a nadštandardné mikrovlnné rúry v bielej, tmavo modrej alebo zelenej farbe. Bespoke však vďaka vysávaču Bespoke Jet expanduje z kuchyne do ďalších miestností domácnosti a prináša silný čistiaci výkon a eleganciu, podobne ako Bespoke práčka a sušička, ktoré zaistia inteligentné pranie a sušenie bielizne.

„Koncept Bespoke nebol navrhnutý iba pre kuchyne. Sme presvedčení o tom, že používatelia by mali mať šancu prispôsobiť si celý svoj domov tak, aby zodpovedal ich životným potrebám,“ hovorí Kanghyup Lee, výkonný viceprezident a riaditeľ divízie predaja a marketingu digitálnych spotrebičov v spoločnosti Samsung Electronics. „Rozšírenie radu Bespoke umožňuje používateľom vytvárať životné priestory, ktoré pravdivo odrážajú ich vkus a estetiku, a to vďaka zmysluplným inováciám a technológiám spoločnosti Samsung.“

Bespoke chladnička French Door

Chladnička Samsung Bespoke French Door, ktorá je k dispozícii v mnohých veľkostiach, konfiguráciách a farbách, umožňuje prispôsobiť spotrebič na mieru a prichádza s elegantným dizajnom na prednej ploche pri tých najžiadanejších typoch chladničiek na americkom trhu. Najnovší prírastok rozširuje súčasný rad chladničiek Bespoke, ktoré doteraz zahŕňali Bespoke 4-Door Flex, Bespoke 2-Door Bottom Freezer a Bespoke 1-Door Flex Column, a dopĺňa tak model, ktorý vyhovuje potrebám akejkoľvek rodiny. Chladnička Bespoke French Door bude k dispozícii v trojdverovej a štvordverovej verzii a tiež ako verzia Family Hubu pre rok 2022.

Záujemcovia môžu získať tisíce farebných kombinácií Bespoke French Door chladničiek. Ide o 12 základných farieb a dve povrchové úpravy – sklo a oceľ. Medzi novo ponúkanými farbami sú biela, šedá, ružová, uhľovo čierna, blankytne modrá, oranžová a žltá. V oceľovom prevedení sú chladničky k dispozícii vo farbách toskánskej, matne čiernej, námornej modrej, smaragdovo zelenej a nerezovej ocele.

Chladnička Bespoke French Door, ktorá pomáha rodinám lepšie skladovať a uchovávať ich potraviny, je vybavená najnovšími inováciami na skladovanie a chladenie od spoločnosti Samsung. Beverage Center a Dual Auto Ice Maker umožňujú používateľom rýchly prístup k studeným nápojom, zatiaľ čo FlexZone udržuje potraviny v optimálnej teplote, aby zostali čo najdlhšie čerstvé.

Family Hub prináša vďaka širokej škále smart funkcií do kuchyne zábavu a pomáha rodinám lepšie organizovať chod domácnosti a zostať v spojení. Modelový rad 2022 podporuje Samsung TV Plus a poskytuje bezplatný televízny obsah a možnosti plynulého nepretržitého sledovania na ďalších obrazovkách, ako sú inteligentné televízory Samsung a zariadenia Galaxy.

Vo vybraných regiónoch bude Family Hub pre rok 2022 podporovať aj hlasovú službu Alexa, vďaka ktorej budú môcť užívatelia prostredníctvom chladničky pristupovať k rôznym službám Amazon, vrátane Amazon Music. Funkcia View Inside bola vylepšená o technológiu internej kamery, ktorá sníma etikety potravín a umožní rodinám vzdialene prezerať obsah chladničky, vrátane dát exspirácie jednotlivých potravín a ďalších informácií.

Bezdrôtový tyčový vysávač Bespoke Jet

Bezdrôtový tyčový vysávač Bespoke Jet, ktorý sa prvýkrát predstavil na akcii Bespoke Home 2021 a na globálne trhy prichádza v roku 2022, prináša do obývacích izieb množstvo inovácií. Je vybavený stanicou All-in-One Clean Station, ktorá vám ušetrí prácu s udržovaním čistoty a hygienických štandardov vášho domova. Po dokončení upratovania môžu používatelia vysávač jednoducho umiestniť do stanice a tá automaticky vyprázdni vrecko s odpadom a začne vysávač nabíjať.

Bespoke Jet sa tiež vyznačuje moderným, prémiovým dizajnom, je výkonný a pritom ľahký a je vyrobený tak, aby rodinám ponúkol komplexné riešenie pri upratovaní domácnosti. Poskytuje sací výkon 210 W[1] a využíva viacvrstvový filtračný systém na zachytenie 99,999 % jemného prachu[2], čo predstavuje výkonnejšie, ale aj jednoduchšie upratovanie akejkoľvek domácnosti.

Bespoke Jet je k dispozícii vo farbách polnočná modrá, hmlisto biela a lesná zeleň, ktorá umožní užívateľom umiestniť tento vysávač tam, kde chcú bez toho, aby to narušilo celkový dizajn ich domácnosti.

Práčka a sušička Bespoke

Práčka a sušička Bespoke, sú navrhnuté tak, aby v práčovni vytvorili nový poriadok, obsahujú najmodernejšie smart funkcie, vďaka ktorým je pranie bielizne intuitívnejšie a efektívnejšie. Obe zariadenia majú plochú prednú stranu a sú k dispozícii v niekoľkých farebných variantoch, vrátane čiernej a tmavo modrej.

Inteligentné ovládanie s umelou inteligenciou si zapamätá vzory pracích cyklov a uprednostňuje často používané nastavenia, minimalizuje prácu a zjednodušuje proces prania a sušenia. Inteligentná funkcia AI OptiWash optimalizuje nastavenie prania a tiež čas a množstvo pracieho prostriedku pre každý cyklus prania, takže pranie je vždy efektívne. Vďaka funkcii MultiControl môžu používatelia ľahko používať smart práčku aj sušičku z ovládacieho panelu práčky, pokiaľ sú obe jednotky prepojené a zladené.

O dostupnosti týchto produktov na Slovensku zatiaľ nebolo rozhodnuté.

Ďalšie informácie o produktovom rade domácich spotrebičov Bespoke spoločnosti Samsung nájdete na adrese samsung.com/bespoke.

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inšpiruje svet a tvorí budúcnosť svojimi transformačnými myšlienkami a technológiami. Spoločnosť novo definuje svet televízorov, smartfónov, tabletov, nositeľných inteligentných zariadení a digitálnych spotrebičov, sieťových a pamäťových prvkov, LSI systémov, polovodičov a LED displejov. Samsung je podľa rebríčku Interbrands z roku 2020 piatou najhodnotnejšou značkou sveta s hodnotou 62,3 miliardy USD. Pre najnovšie informácie navštívte Samsung Newsroom na adrese: http://news.samsung.com.

 

[1] Sací výkon bol testovaný na základe štandardu IEC62885-2 Cl. 5.8 na vstupe nemotorizovaného nástroja pomocou režimu Jet. Na základe testov SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.

[2] Testované na základe štandardu IEC 62885-2, CL.5.11 spoločnosťou SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Výsledky sa môžu líšiť v závislosti od reálneho používania. Týka sa častíc v rozsahu veľkosti 0,5 až 4,2 µm.

Zobrazit Galériu

Samsung Electronics Co., Ltd.

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať