SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement

Smart hodinky: Keď je zdravie konečne na dosah ruky

Tlačové správy
0

Situácie, ktoré nám nie sú príjemné, sa snažíme z nášho života odstrániť alebo na ne jednoducho zabudnúť. Často ide ale o kroky, ktoré zanechávajú za sebou a najmä na našom zdraví výrazné stopy. Prečo by sme im preto nemohli včasným odhalením ich príchodu čeliť a zbaviť sa ich lepšou a neškodnou taktikou alebo stratégiou „boja“ bez následkov?

Smart hodinky s ich vynikajúcimi a novými funkciami by vám v tom mohli pomôcť, pretože sú nástrojom dôkladnej analýzy nášho spôsobu života a jeho štýlu. 

Najlepší a najlacnejší osobný asistent a tréner v jednom zariadení

Základnou funkciou moderných inteligentných hodiniek je nielen sledovanie upozornení na mobile, ale aj tela a jeho aktuálneho stavu, vďaka ktorému môžete držať krok s vašimi fitness cieľmi. Môžete s nimi počítať kroky, vzdialenosť, kalórie, srdcový rytmus, pulz a iné dôležité metriky. Mnohé z nich sa postarajú aj o správne monitorovanie kvality spánku, vďaka čomu možno konečne odhalíte jeho nedostatky.

O výdrž batérie sa postará sklo so solárnym nabíjaním

Výhodou najlepších smart hodiniek nie je len to, že majú obrovskú výdrž batérie (niektoré modely vydržia až 10 dní), ale aj fakt, že o jej dobitie sa stará špičkové Power Glass sklo so solárnym nabíjaním, takže k nim a ich plnohodnotnému využitiu už nepotrebujete naozaj nič. 

Zmestí sa do nich mapa celej Európy

Ak ste vášnivým cestovateľom, alebo považujete aktívny odpočinok na túre za dôležitú súčasť vášho života, moderné smart hodinky Garmin Fenix 6X Pro v sebe ukrývajú celú mapu Európy, zimné lyžiarske mapy, ako aj mapy 41 000 golfových ihrísk. A ak by ste si náhodou na neplánovanej dovolenke chceli aj zaplávať, sú vodotesné  - v prevedení do 10 ATM.

Kontrolujú hladinu stresu

Stres sú psychologické a fyziologické reakcie tela na nepriaznivé faktory. Ovplyvňuje nielen našu kondičku, ale aj psychické rozpoloženie a zdravie. Inteligentné hodinky sú vybavené špičkovými snímačmi, ktoré na základe rýchlosti tepu, srdcovej frekvencie a iných metrík dokážu rozpoznať zvýšenú hladinu stresu. Vďaka upozorneniam, ktoré cez bezdrôtové Wi-Fi alebo Bluetooth pripojenie môžete prenášať aj do svojho mobilu, tak na základe podrobnej analýzy v budúcnosti jednoduchšie predchádzate situáciám, ktoré nástup stresu vyvolávajú.

Vyhnete sa tak bolestiam hlavy, únave, svalovému napätiu, zvýšenému poteniu, studeným končatinám a tachykardii, čo sú všetko najzávažnejšie prejavy pôsobenia stresu. Ak sa teda chcete dostať do lepšej kondície, vyberte si tento doplnok na svoje zápästie. Budete mať konečne pod kontrolou a na dosah ruky nielen svoj mobil a dôležité upozornenia, ale aj vaše zdravie.

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať