SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement

SodaStream prekročil hranicu 700 autorizovaných predajcov, do konca roka očakáva ďalší nárast

Tlačové správy
0

K 675 autorizovaným predajcom SodaStream pribudli ďalší dvaja partneri: známa sieť papiernictiev a reťazec regionálnych potravín. Na stole má ďalšie rozbehnuté jednania a nové ponuky na spoluprácu.

Jednoduchá dostupnosť produktu je v tejto dobe alfou a omegou každého predajcu. Platí to aj pre SodaStream, ktorý sa od septembra priblížil k spotrebiteľom rozšírením svojej predajnej siete.  K  675 autorizovaným predajcom pribudlo 18 bratislavských papiernictiev ŠEVT, kde je možné vymeniť si originálnu bombičku a zakúpiť príchute SodaStream x Pepsi, a 20 regionálnych potravín FRESH Horeronie. V každej predajni potravín je možné vymeniť si originálnu bombičku a ďalší sortiment ako sirupy, fľaše a prístroje je dostupný v závislosti od veľkosti predajne.

Tohtoročný launch výrobkov SodaStream x Pepsi zaznamenal veľký záujem zo strany spotrebiteľov, ale aj maloobchodných reťazcov. Stúpajúci trend vyhľadávania ekologických riešení spolu s blížiacim sa štartom zálohovania PET fliaš a plechoviek zas upriamuje pozornosť menších predajcov na poskytovanie udržateľnej alternatívy k jednorazovým plastovým obalom. Momentálne máme teda rozbehnuté viaceré jednania, ktorých prvým výsledkom sú tieto dve nové partnerstvá,“ vysvetľuje Attila Forgon, produktový manažér SodaStream pre Slovensko.

Rozhodnutie rozšíriť sortiment školských, študentských a kancelárskych potrieb o príchute SodaStream x Pepsi a možnosť výmeny originálnej bombičky SodaStream zdôvodňuje Ľubica Kováčová z oddelenia nákupu ŠEVT aj udržateľnosťou: „Chceme byť k zákazníkom čo najbližšie, nielen neustále rastúcou sieťou maloobchodných predajní, ale aj skvalitňovaním služieb. Pridaním sa ku skupine SodaStream vidíme zaujímavú príležitosť poskytnúť zákazníkom možnosť vybaviť svoju kanceláriu alebo domácnosť okrem štandardného papierenského sortimentu aj stále obľúbenejším spôsobom výroby domácej limonády z „ne/obyčajnej“ vody z vodovodu. Spoločnosť ŠEVT, a.s., svojou podnikateľskou činnosťou podporuje trend znižovania enviromentálnej záťaže, ktorú v systéme SodaStream vidí.“

To, že ekologické riešenia spájajú ľudí aj firmy, dokazuje aj ďalšie partnerstvo. „Vo FRESH Horehronie prinášame kvalitné služby do miest a obcí, na ktoré sa často zabúda. Súčasťou tejto snahy je aj to, aby udržateľné a ekologické spôsoby spotreby boli dostupné všade, nie len vo veľkých mestách. Veríme, že tým prispievame k tomu, aby sme zachovali životné prostredie nášho výnimočného regiónu a robili život v ňom atraktívnejším,“ vidí to podobne aj konateľ FRESH Horehronie Vratko Strmeň. Zoznam všetkých autorizovaných predajcov je na stránke sodastream.sk

sodastream.sk

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať