SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement

Sound Blaster X4: Všestranná zvuková karta

Tlačové správy
0

Najnovšia USB DAC a AMP vybavená technológiou Super X-Fi a SmartComms Kit, ktorá ponúka vylepšené zvukové zážitky pre filmy, hudbu, hry a dokonca aj konferenčné hovory.

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila uvedenie modelu Sound Blaster X4, inovovaného nástupcu dobre prijatého modelu Sound Blaster X3, ktorý ponúka nové šikovné inteligentné funkcie a lepšiu konektivitu. Najnovší USB DAC je vybavený diskrétnym aj virtuálnym priestorovým zvukom poháňaným Sound Blaster, oceňovanou holografiou slúchadiel Super X-Fi a Dolby Digital Live, ktoré poskytujú dokonalý filmový, herný a hudobný zvukový zážitok. Vďaka novej súprave SmartComms (pre Windows), ktorá ponúka automatické stlmenie zvuku a obojsmerné potlačenie hluku, umožňuje Sound Blaster X4 jednoduchú a bezproblémovú online komunikáciu pre používateľov pracujúcich z domu. Sound Blaster X4 navyše prichádza s nepreberným počtom možností pripojenia a pohodlným ovládaním pre bezproblémové nastavenie hneď po vybalení, čo z neho robí ideálny zvukový upgrade typu všetko v jednom pre používateľov PC, Mac, PS5, PS4 a Nintendo Switch.

Sound Blaster X4 ponúka dokonalý zvukový upgrade s väčšou konektivitou, bezproblémovými ovládacími prvkami a inteligentnejšími funkciami, ktoré sú zabalené v jednom kompaktnom formáte.

Audio Knockout so Super X-Fi

Sound Blaster X4 je vybavený technológiou meniacu hry Super X-Fi, ktorá na CES 2019-2020 získala 23 najlepších ocenení. Vytvára predstavu zvukovej kulisy prémiového priestorového systému s viacerými reproduktormi v slúchadlách a prispôsobuje ho prirodzenému zážitku z počúvania. Používatelia si budú môcť vychutnať transformačný zvukový zážitok, ktorý ponúka väčšie obklopenie, hĺbku, ponorenie a priestorové efekty - ako v skutočnom kine, na herných bojiskách alebo v koncertných sálach.

Podpis Sound Blaster

Renomovaná technológia Surround Virtualization vyvinutá s viac ako 30 rokmi zvukových znalostí Sound Blaster je pre Sound Blaster X4 ďalším zvýraznením. Vylepšuje priestorové informácie prichádzajúceho zvuku a optimalizuje ich tak, aby používateľom ponúkli úplné a pohlcujúce zvukové zážitky až do 7,1 samostatných a virtuálnych zvukových kanálov.

Pre používateľov systému Windows je karta Sound Blaster X4 vybavená kódovaním Dolby Digital Live, ktoré umožňuje transformovať zvukový obsah na tento uznávaný viackanálový štandard priestorového zvuku v reálnom čase.

Sound Blaster X4 je vybavený schopnosťou ovládať štúdiové slúchadlá do 600 Ω s čistotou zvuku 114 dB a prehrávaním s vysokým rozlíšením 24 bit / 192 kHz.

Pre jednoduchšiu a inteligentnejšiu komunikáciu

Vďaka úplne novej súprave SmartComms Kit slúži karta Sound Blaster X4 ako všestranná zvuková karta, ktorá používateľom ponúka jednoduchší a inteligentnejší spôsob online komunikácie. Funkcia VoiceDetect umožňuje používateľom slobodne hovoriť bez obáv, pretože stav stlmenia sa prepína na základe detekcie hlasu - mikrofón sa okamžite zapne, keď sa zistí hlas používateľa, a automaticky sa stlmí, keď už hlas nie je detekovaný. Nie je potrebné zaoberať sa tlačidlami a používatelia sa môžu bez prerušenia sústrediť na konverzácie.

Funkcia obojsmerného potlačenia hluku navyše funguje aj na zníženie nežiaduceho šumu statického pozadia počas online hovorov na oboch koncoch - NoiseClean-in pre prichádzajúci zvuk a NoiseClean-out pre odchádzajúci zvuk - na zabezpečenie krištáľovo čistej komunikácie.

Zatiaľ čo technológia CrystalVoice pracuje na zlepšení hlasu pre jasnejšie nahrávky a komunikáciu v hre, pre používateľov, ktorí chcú preskúmať ďalšie zaujímavé funkcie, môže Voice Morph ponúknuť zábavný prvok, keďže mení hlas používateľa na rôzne postavy a akcenty zo zoznamu vyladených profilov.

Všetky tieto funkcie sú pohodlne prístupné a prispôsobiteľné pomocou úplne novej aplikácie Creative, čo je nová softvérová platforma dostupná pre stolné aj mobilné telefóny s integrovaným používateľským rozhraním pre všetky produkty spoločnosti Creative.

Všestranné pripojenie

Vďaka novo pridanému optickému/line-in portu majú používatelia komplexnejšiu škálu možností pripojenia Sound Blaster X4 k viacerým zvukovým zariadeniam, od externých mikrofónov a náhlavných súprav až po PC, Mac, PS4, PS5, Nintendo Switch a dokonca aj viackanálové reproduktorové systémy na okamžité zvýšenie kvality zvuku a premenu stolného počítača na zvukový rozbočovač typu „všetko v jednom“.

Bezstarostné ovládacie prvky

Sound Blaster X4 ponúka používateľom bezproblémové ovládanie s elegantným dizajnom otočného gombíka a vylepšeným vzhľadom v porovnaní s jeho predchodcom. Je tiež vybavený vyhradenými tlačidlami pre vyváženie zvuku, výber režimu zvuku, režim Super X-Fi, ako aj tlačidlo pre prepínanie reproduktorov (Line-out) a slúchadlá, ktoré uľahčujú prepínanie medzi zariadeniami.

Používatelia môžu tiež ľahko ovládať úrovne hlasitosti medzi dvoma zdrojmi zvuku pomocou funkcie Audio Balance na PC, Mac, PS5 alebo PS4. Po dokončení nastavenia môžu používatelia jednoducho upraviť mix hlasitosti na ovládači hlasitosti otočením ovládača zľava doprava a naopak - funkcia, ktorá sa bude používateľom hodiť počas konferenčných hovorov pri počúvaní hudby alebo podcastov, alebo pri komunikácii v hre so spoluhráčmi.

Sound Blaster X4 má tiež prispôsobiteľné režimy EQ - Hudba, Filmy a Vylepšovač krokov - každý z nich je špeciálne vyladený na vylepšenie zvuku pre rôzne typy obsahu, aby poskytoval optimálny zvukový zážitok.

Vďaka vynikajúcemu zvukovému výkonu, väčším možnostiam pripojenia a inteligentnejším funkciám je Sound Blaster X4 dokonalou všestrannou zvukovou kartou na prácu, učenie sa a hranie z domova.

Cena a dostupnosť

Sound Blaster X4 má atraktívnu cenu 149,99 EUR a je k dispozícii na adrese Creative.com.

Ďalšie informácie nájdete na stránke www.creative.com/SBX4

 

Creative

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať