SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement

Sound Blaster Z SE: Väčší šmrnc zvukovej karty Sound Blaster za menej peňazí

Tlačové správy
0

Spoločnosť Creative Technology dnes oznámila vydanie Sound Blaster Z SE, najnovšieho prírastku do svojej osvedčenej série Sound Blaster Z. Táto špeciálna edícia prichádza s aktualizovanými funkciami navrhnutými tak, aby poskytovali ešte lepší zvukový zážitok podporený tridsaťročnými skúsenosťami spracovania zvuku. Sound Blaster Z SE, ktorý má nespočetne veľa novo pridaných herných profilov, rovnako ako predvoľby EQ pre mikrofón a slúchadlá, je ideálnou zvukovou kartou pre hranie hier a dokonca aj pre videokonferencie pri práci z domu.

Sound Blaster Z SE prichádza s aktualizovanými softvérovými funkciami navrhnutými tak, aby poskytovali bezproblémové zosilnenie zvuku pre hry a zábavu.

Vďaka rovnakým vysoko kvalitným zvukovým špecifikáciám ako jeho predchodca, s až 116 dB SNR a úžasným bitrate až do 24 bitov / 192 kHz, ponúka Sound Blaster Z SE používateľom ďalšie vylepšenie zábavy a herného zvuku. Zahŕňa ďalšie hráčske akustické profily optimalizované pre najhorúcejšie hry ako PUBG a predvoľby EQ pre mikrofón vyladený pre krištáľovo čistú komunikáciu. Sound Blaster Z SE tiež podporuje aj 7.1 virtuálny zvuk na slúchadlách a diskrétny 5.1 na reproduktoroch s rozšíreným zoznamom profilov slúchadiel tak, aby obsahoval najnovší model ponúkajúci najlepší optimalizovaný zážitok z počúvania pre používateľov.

Všetky tieto nové funkcie sú pohodlne dostupné prostredníctvom aktualizovaného softvérového balíka Sound Blaster Command, kde si môžu používatelia  vychutnať najnovšie zvukové technológie a vylepšenia, ktoré sú plne prispôsobiteľné. Existujúci zákazníci Sound Blaster Z si môžu stiahnuť najnovší softvér Sound Blaster Command zo stránky podpory.

Cena a dostupnosť

Sound Blaster Z SE má atraktívnu cenu 99.99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Ďalšie informácie nájdete na www.creative.com/sbze.

 

Creative

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať