SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement

Spoločnosť TCL na veľtrhu CES 2022 predstavuje najtenší 85palcový televízor Mini LED a ďalšie inovácie v zobrazovaní

Tlačové správy
0

Prototyp najtenšieho Mini LED televízora s hrúbkou 3,9 mm, vysoko výkonný Mini LED monitor pre e-šport a najnovšia inteligentná nositeľná technológia od TCL

Spoločnosť TCL, popredná značka spotrebnej elektroniky, sa vracia na veľtrh CES 2022, kde predstaví prototyp najtenšieho 8K Mini LED televízora, 34palcový Mini LED monitor WQHD 165 Hz R1500 a okuliare pre rozšírenú realitu TCL LEINIAO AR a TCL NXTWEAR AIR. Spoločnosť TCL prezentuje ďalej najnovšie zobrazovacie technológie, televízory Mini LED a QLED, mobilné zariadenia a celý rad zariadení pre inteligentnú domácnosť. Veľtrh CES 2022, Central Hall #17017, Las Vegas Convention Center, od 5. do 8. januára 2022.

„Sme nadšení, že sa na veľtrh CES 2022 vraciame s úžasným interaktívnym stánkom TCL, a sme hrdí na to, že sme súčasťou tohoto dynamického odvetvia,“ uviedla Juan Du, predsedníčka predstavenstva TCL Electronics. „V tomto roku spúšťame našu tému #TCLInspireGreatness a predvedieme, ako môžu ľudia žiť, pracovať a baviť sa každý deň lepšie vďaka našim produktom a službám.“

TCL sa roky zameriava okrem iného na vývoj technológie Mini LED a v priebehu uplynulých rokov sa stala firmou s vedúcim postavením v odvetví televíznych displejov. Na veľtrhu CES 2022 spoločnosť TCL predstavila prototyp 85palcového televízora Mini LED 8K, najtenšieho televízora Mini LED s hrúbkou 3,9 mm, vysokým kontrastom s viac než 2 000 zónami lokálneho stmievania a technológiou super wide color gamut.

V stánku TCL na veľtrhu CES 2022 budú prostredníctvom interaktívnych obrazoviek predstavené taktiež najnovšie inteligentné nositeľné technológie a vysoko výkonný monitor TCL pro e-šport:

TCL LEINIAO AR – prvý vo svojom odvetví, plne farebný Micro-LED displej pre obe oči využíva najnovšiu holografickú optickú technológiu elektromagnetických vĺn. Toto zariadenie, prvé vo svojom odvetví, má plne farebný displej v kombinácii s odľahčenými inteligentmi okuliarmi.

TCL NXTWEAR AIR – prenosný filmový zážitok s ekvivalentom 140palcovej obrazovky zo vzdialenosti štyroch metrov. Toto zariadenie pozdvihuje zážitok zo sledovania filmov, mobilných hier alebo umožňuje kancelársku prácu z domova. S hmotnosťou len 75 g a štandardnými šošovkami majú okuliare NXTWEAR AIR navyše aj dva páry meniteľných predných šošoviek pre pohodlie a štýl.

34palcový Mini LED monitor TCL CSOT WQHD 165 Hz R1500 – monitor špeciálne navrhnutý pre e-šport má 1 152 lokálne stmievateľných zón podsvietenia vo veľkosti 34palcov a poskytuje ohromujúci kontrast a detailné zobrazenie. Obnovovacia frekvencia 165 Hz ponúka nadšeným hráčom hier rýchlu odozvu systému, ostré zobrazenie a plynulú hru.

Spoločnosť TCL vo svojom stánku na veľtrhu CES 2022 ponúka taktiež ukážky protokolu Matter. Matter je zjednocujúci štandard, ktorý je zárukou toho, že inteligentné zariadenia budú bez problémov spolupracovať.

Sledujte nás na #TCLInspireGreatness #TCL_MiniLED #CES2022, kde v priebehu veľtrhu CES 2022 získate najnovšie informácie.

O spoločnosti TCL Electronics

TCL Electronics (1070.HK) je rýchlo rastúca spoločností v oblasti spotrebnej elektroniky a popredný hráč v celosvetovom televíznom priemysle. Spoločnosť bola založená v roku 1981 a teraz pôsobí na viac než 160 trhoch po celom svete. Spoločnosť TCL sa špecializuje na výskum, vývoj a výrobu produktov spotrebnej elektroniky, od televízorov cez audio zariadenia až po inteligentné domáce spotrebiče.

 

 

 

 

 

 

 

Zobrazit Galériu

TCL Electronics

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať