SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

Swappie spúšťa B2B predaj repasovaných iPhonov

Tlačové správy
0

Fínska spoločnosť ponúkajúca repasované iPhony rozširuje svoje služby aj na firemných zákazníkov

Swappie, popredná spoločnosť v oblasti predaja renovovaných iPhonov, teraz ponúka svoju službu aj pre B2B sektor. Po rýchlom raste medzi koncovými zákazníkmi v Európe sa teraz spoločnosť Swappie zameriava na malé a stredné podniky ale aj živnostníkov, ktorí si pri nákupe iPhonov môžu uplatniť odpočet DPH. Spoločnosť dúfa, že týmto spôsobom povzbudí malé a stredné podniky, aby sa pri kúpe firemného telefónu rozhodli pre čo najudržateľnejšie a cenovo najdostupnejšie riešenie.

Vďaka tomu, že spoločnosť Swappie ponúka svojim zákazníkom dôkladný proces testovania zariadení pred predajom a 12-mesačnú záruku pre všetkých, sa z nej za niekoľko rokov stal líder na európskom trhu. Repasovaný iPhone si prostredníctvom Swappie kúpilo už viac ako 500 000 ľudí. Fínska spoločnosť nedávno spustila svoj slovenský internetový obchod a teraz robí ďalší krok a rozširuje svoje služby pre B2B zákazníkov.

Repasované​ výrobky oslobodené od DPH

Pre podnikateľov bol nákup renovovaných smartfónov donedávna finančne nákladnou možnosťou o ktorej sa zvyčajne neuvažovalo. Väčšina spoločností predávajúcich repasované výrobky nemôže ponúknuť odpočet DPH. Keďže však spoločnosť Swappie zastrešuje celý proces renovácie a niektoré telefóny nakupuje od iných spoločností, môže tak repasované iPhony predávať podnikateľom a navyše im ponúka prestížny odpočet DPH.

Okrem toho spoločnosť Swappie ponúka vysokú záruku kvality, ktorá je podložená na jednej strane tým, že Swappie je vlastníkom celého procesu renovácie, a na druhej strane aj tým, že tento proces je posilnený dodatočnou internou kontrolou kvality, ktorá zahŕňa najmenej 52 kontrolných procesov.

"Sme veľmi hrdí na to, že môžeme podnikom ponúknuť cenovo dostupnejšie riešenie pre repasované iPhony s rovnakou úrovňou kvality akú ponúka nový smartfón," hovorí Janne Korpela, Country Manager, New Markets v spoločnosti Swappie. "Pre podnikateľský svet je renovovaný iPhone najvyššej kvality nielen najodolnejšou voľbou, ale aj cenovo najdostupnejšou." 

Udržateľný rozvoj pre budúce podnikanie

Vstupom na podnikový trh sa spoločnosť Swappie zameriava predovšetkým na malé a stredné podniky a živnostníkov, aby podniky budúcnosti mohli byť udržateľné od samého začiatku. Spoločnosť Swappie si rýchlo uvedomila, že menšie podniky majú tendenciu lepšie pochopiť výhody tohto riešenia a rýchlejšie prijať zodpovednosť za udržateľný rozvoj. Malé a stredné podniky predstavujú 71 % obchodných zákaziek prijatých spoločnosťou Swappie. Tieto spoločnosti pôsobia v širokej škále odvetví vrátane cestovného ruchu, vzdelávania, dopravy a dokonca aj finančných služieb.

"Iniciatívy občanov zamerané na udržateľnejší život sú dnes bežné. V podnikovej sfére sa tieto iniciatívy neimplementujú tak dobre, hoci tiež zohrávajú kľúčovú úlohu pri dosahovaní udržateľnej budúcnosti," hovorí Janne Korpela. "Veľké spoločnosti potrebujú na zavedenie nových iniciatív viac času, zatiaľ čo menšie spoločnosti sa dokážu prispôsobiť rýchlejšie. Práve preto chceme podporovať malé a stredné podniky, aby mali náskok pred veľkými spoločnosťami."

 

Swappie

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať