SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

TP Vision sa pridalo k 161 982 účastníkom 9. ročníka celosvetového bežeckého podujatia Wings for Life World Run

Tlačové správy
0

Slúchadlá Philips Go Sports – ako globálny partner – blahoželajú podujatiu Wings for Life World Run k vyzbieraniu neuveriteľných 4,7 milióna eur na výskum poranení miechy.

Spoločnosť TP Vision - globálny držiteľ licencie na audio výrobky Philips sa minulú nedeľu zapojila do podujatia Wings for Life World Run nielen ako globálny partner pre slúchadlá, ale aj ako aktívny účastník.

Wings for Life je nezisková organizácia, ktorá podporuje výskumné projekty a klinické štúdie na celom svete s cieľom nájsť liečbu poranení miechy. Podujatie Wings for Life World Run sa koná každoročne od roku 2014, kedy státisíce ľudí na celom svete bežia v mene tých, ktorí nemôžu.

V roku 2022 sa uskutočnil zatiaľ deviaty ročník podujatia a do behu sa zapojilo 161 982 účastníkov zo 192 krajín, ktorí bežali v 165 krajinách sveta, pričom sa vyzbieralo neuveriteľných 4,7 milióna eur.

Do cieľa sa dostane každý a tento rok účastníci z celého sveta prešli v priemere 11,9 kilometra, kým ich dostihlo a predbehlo vozidlo Catcher Car – pohyblivá cieľová čiara. Všetky výsledky si môžete pozrieť na stránke www.wingsforlifeworldrun.com.

Spoločnosť TP Vision ako globálny partner pre slúchadlá vyzývala ľudí, ktorí si zakúpili športové slúchadlá série Philips Go v období od februára do mája 2022 k účasti na pretekoch tým, že za nich uhradila štartovné v plnej výške. 100 % všetkých štartovných poplatkov pritom putovalo priamo na výskum poranení miechy. 

Spoločnosť TP Vision sa na behu aktívne zúčastnila aj s vlastným tímom 395 bežcov vrátane 335 zamestnancov a 60 účastníkov z partnerských spoločností.

Desiaty ročník svetového behu Wings for Life World Run sa uskutoční 7. mája 2023 a registrácia je otvorená už teraz.

Kostas Vouzas, CEO TP Vision (Philips TV & Sound) pre Európu a Ameriku, ktorý v rámci pretekov odbehol 16.3km sa vyjadril: „Chcel by som zablahoželať celému tímu Wings for Life World Run k mimoriadne úspešnému a pôsobivému podujatiu, ktorého sme sa radi zúčastnili. Teší nás, že športové slúchadlá Philips Go a náš tím mohli podporiť toto podujatie, pripojiť sa k nemu a prispieť k vyzbieraniu takejto fantastickej sumy na naozaj skvelú vec: nájdenie liečby na poranenie miechy.“

Sledujte nás na sociálnych sieťach @TPVision na Twitteri, @philipstelevision na Instagrame alebo @PhilipsTV na Facebooku.

 

 

 

TP Vision

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať