SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement

Tipy Moto Aplikácie získajú aktualizáciu: naučte sa viac o najlepších funkciách vášho telefónu

Tlačové správy
0

Spoločnosť Motorola dokazuje, že zákazníci sú vždy na prvom mieste, a to pridaním nových tipov, ktoré používateľom pomôžu lepšie porozumieť vlastnostiam ich smartfónov. Značka je na čele odvetvia mobilných komunikácií od roku 1973 a zaviazala sa poskytovať zmysluplnú technológiu. S prístupom spoločnosti k vytváraniu „dizajnu určeného pre všetkých“ a s dlhodobým cieľom podporiť sprístupňovanie v mobilnom priemysle, Motorola vždy hľadá spôsoby, ako zvýšiť užívateľskú skúsenosť prostredníctvom balíka softvérových funkcií Moje používateľské prostredie.

Patria sem Moto Aplikácia, pútavá platforma, kde používatelia nájdu všetky funkcie, vďaka ktorým sú telefóny Motorola tak ľahko použiteľné a konkrétne aplikácie a prispôsobenia, ktoré zákazníci spoznali a ktoré si obľúbili – napríklad Moto Akcie a Moto Tipy.

Vďaka Moto Tipy môžu používatelia ľahko objaviť všetky úžasné funkcie, ktoré dokáže ich telefón, či už ide o úplne nový smartfón ihneď po vybalení z krabice alebo existujúce zariadenie, ktoré dostalo najnovšiu aktualizáciu softvéru. Ukazuje používateľom, ako nájsť tieto skratky, ktoré šetria čas, získať informácie o nových aplikáciách alebo ako získať pomoc s nastavením zariadenia. Táto aktualizácia Moto Tipy sa zameriava na štyri nové kategórie;

Čo je nové: Pomáha vám porozumieť najnovším funkciám systému Android a dostupným nastaveniam, ako sú veľkosť písma a displeja, úprava farieb a pohybu. Cieľom tejto novej špecializovanej aplikácie Moto Tipy je zvýšiť povedomie a viditeľnosť týchto funkcií systému Android. Ďalším príkladom toho, ako spoločnosť Motorola zvyšuje spotrebiteľské mobilné zážitky je, že stavia na skvelých veciach, ktoré Google robí so systémom Android, a nekopíruje ich.

Čo je nové tiež zdôrazňuje úplne nové inovatívne funkcie, ktoré môžu obsahovať nový jazyk. Spoločnosť Motorola sa nedávno stala prvým výrobcom mobilných telefónov, ktorý plne podporuje domorodé jazyky, ktorými sa hovorí v Amazónii. Jazyky Kaingang a Nheengatu sú teraz k dispozícii v zariadeniach moto g100, moto g50 a Motorola zariadeniach, ktoré podporujú Android 11. Je to dôležitý krok k úplnému mobilnému zážitku pre všetkých používateľov a príklad záväzku spoločnosti Motorola poskytovať inovatívne technológie, ktoré sú inteligentnejšie a určené pre všetkých.

Začíname: Prevedie vás základmi používania vášho nového zariadenia Motorola. Od podrobného sprievodcu, cez nastavenie prihlásenia pomocou odtlačkov prstov až po registráciu vášho hlasu pre podporu handsfree s Asistentom Google a tiež k tomu, ako nájdete a budete spravovať všetky svoje obľúbené funkcie, vďaka ktorým si môžete svoj telefón prispôsobiť.

Moto Základy: Pripomína vám funkcie spoločnosti Motorola, ktoré ste si obľúbili, ako napríklad gesto dvojitého mávnutia zápästím na rozsvietenie baterky alebo otočenie zápästia na otvorenie fotoaparátu pomocou Moto Akcie. Zdôrazňuje tiež všetky funkcie špecifické pre dané zariadenie určené na uľahčenie a spríjemnenie vášho života a zážitkov z telefónu.

Fotoaparát: Predstavuje pokročilé funkcie fotoaparátu vo vašom zariadení a ukáže vám, ako ich používať, napríklad Automatické zachytenie úsmevu, Portrét pomocou gesta alebo úplne nová funkcia na novom zariadení, ako je napríklad režim Duálne snímanie na moto g100, ktorý vám umožní nahrávať pomocou zadnej časti a selfie fotoaparátom súčasne, čo vám umožní vyrozprávať obe strany príbehu v jednom zábere.

  

Aby bola navigácia v tomto prostredí ešte ľahšia, spoločnosť Motorola je nadšená, že môže zdieľať úplne nový reorganizovaný vzhľad tipov vrátane štyroch nových kategórií:

Viac informácií o všetkých možnostiach ponúkaných prostredníctvom systému Moje používateľské prostredie nájdete na webovej stránke.

Vylúčenie právnej zodpovednosti

Niektoré funkcie, funkčnosť a technické parametre produktu môžu závisieť od siete a môžu podliehať ďalším zmluvným podmienkam a poplatkom. Všetky sa môžu meniť bez predchádzajúceho upozornenia. MOTOROLA, štylizované M Logo, MOTO a skupina značiek MOTO sú ochranné známky spoločnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Google a Android sú ochranné známky spoločnosti Google LLC. Všetky ostatné ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov. © 2021 Motorola Mobility LLC. Všetky práva vyhradené.

 

Zobrazit Galériu

Motorola

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať