SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement

Unikátny Salón Elektromobilov tentokrát v Košiciach

Tlačové správy
0

Po úspešnej akcii Salón Elektromobilov 2021 v Bory Mall, ktorá predstavila viac ako 60 modelov elektromobilov, plug-in hybridov, elektrických kolobežiek a motocyklov, sa začiatkom septembra uskutoční výstava aj na východnom Slovensku.

Víkend elektromobility v Košiciach

V júni si v Bratislave mohli návštevníci nielen zblízka obzrieť exkluzívne elektrické vozidlá, otestovať niektoré vystavené modely, ale si aj vypočuť prednášky, diskusie a prezentácie o elektromobilite.

Začiatkom septembra si prídu na svoje aj fanúšikovia elektromobilov v metropole východného Slovenska, v Košiciach. Salón Elektromobilov 2021 sa uskutoční v obchodnom centre Atrium Optima Košice. Výstava začne v piatok 3.septembra a skončí v nedeľu 5.septembra.

Návštevníci sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program pozostavajúci z exluzívnych prednášok a diskusií, výstavy najnovších modelov elektrifikovaných áut, hybridov, elektrických motocyklov a kolobežiek. Nebudú samozrejme chýbať ani testovacie jazdy.

Zakladateľ internetového portálu MôjElektromobil.sk Michal Chabada prezrádza, že stúpajúci záujem o elektrické autá je vidieť aj na slovenských cestách. „S pribúdajúcimi modelmi elektromobilov, plug-in hybridov a počtom nabíjacích staníc sa zvyšuje ponuka a samozrejme rastie aj záujem verejnosti. Salón elektromobilov vznikol preto, aby sme rúcali mýty o elektromobiloch a aby ľudia vedeli, že elektromobily sú normálne autá na ktorých sa dá jazdiť, bežne s nimi fungovať a žiť. Preto sme túto akciu urobili v nákupných centrách, kde sa ľudia bežne pohybujú,“ dodáva Chabada.

Ak ste aj vy fanúšikom elektromobilov, registrujte sa už dnes na Salón Elektromobilov v Košiaciach. Registrácia je bezplatná a ponúka možnosť vyhrať zaujímavé ceny. 

 

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať