SAMSUNG 042024 Advertisement SAMSUNG 042024 Advertisement SAMSUNG 042024 Advertisement

Užite si komfort a štýl pri sledovaní: Samsung ponúka TV príslušenstvo pre každú príležitosť

Tlačové správy
0

Špeciálne držiaky a stojany dokážu z každého televízora vytvoriť vertikálny zobrazovač, One Connect Box dá zbohom zamotaným káblom.

Spoločnosť Samsung Electronics ponúka celú škálu príslušenstva k televízorom, ktoré dokážu výrazne posunúť a vylepšiť divácky zážitok. Aj zdanlivá maličkosť dokáže vytvoriť z bežného televízora prenosné zariadenie, umožní ho otočiť na výšku alebo s ním vyzdobiť domácnosť. Samsung Electronics pripravil zoznam jednoduchých, ale praktických doplnkov, ktoré práve tieto úpravy umožňujú. Všetko TV príslušenstvo je k dispozícii v internetovom obchode samsung.sk alebo u obchodných partnerov. 

Otočný stojan a držiak na stenu 

Keď si na bežnej obrazovke pustíte video natočené telefónom na výšku, nie je to žiadna sláva. Čo keby sa ale dalo otočiť televízor na výšku tak, aby videozáznam zaberal celú plochu? U modelov Neo QLED alebo Frame to nie je nič nemožné - slúži k tomu držiak na stenu Auto Rotating Wall Mount alebo stojan Auto Rotating Stand[1]. U oboch stačí stlačiť tlačidlo na diaľkovom ovládači a môžete len sledovať, ako sa vám prístroj sám otočí. V režime na výšku funguje aj zrkadlenie obrazu na displeji telefónu alebo bezdrôtový prenos (casting). Odporúčaná maloobchodná cena Auto Rotating Wall Mount je 339 eur a Auto Rotating Stand 379 eur.

Nástenný držiak, ktorý umožňuje nastavenie do ľubovoľnej polohy

Kde sú tie časy, kedy televízor pripevnený na stene jednoducho držal v jedinej polohe ako pribitý. S držiakom Full Motion Slim Wall Mount môžete prístroj otočiť, ako chcete - hore, dole, doľava či doprava, jednoducho tak, aby ste mali ideálny obraz z ľubovoľnej polohy či uhla.

Okrem toho je tento držiak priestorovo veľmi úsporný - televízor je doslova nalepený na stenu, čo divácky zážitok ešte umocňuje. Odporúčaná maloobchodná cena Full Motion Slim Wall Mount je 129 eur pre televízory s uhlopriečkou 43" až 55", 169 eur pre televízory s uhlopriečkou 58“ až 75“ a 199 eur pre televízory s uhlopriečkou 82“ až 85“. Držiak je vhodný pre všetky televízory Neo QLED, QLED a Crystal UHD modelových radov 2021 a 2022.

Koniec zamotaným káblom, prichádza One Connect Box

Jedným z najväčších problémov v mnohých obývačkách sú klbká káblov okolo televízora. Majitelia modelov Neo QLED sa s nimi však trápiť nemusia - stačí, keď si zaobstarajú kábel One Connect Cable s dĺžkou 15 m a nenápadný box Slim One Connect, do ktorého sa nepotrebný kus kábla skryje. Výsledkom je elegantné minimalistické riešenie, ktoré poteší každého estéta. Kábel vedie do externého One Connect Boxu, ktorý je súčasťou balenia všetkých televízorov The Frame, 8K Neo QLED a najvyššieho modelu 4K Neo QLED – QN95B. Kábel One Connect Cable s dĺžkou 5 m je dostupný za odporúčanú maloobchodnú cenu 189 eur, a s dĺžkou 15 m za 249 eur.

Rám, ktorý premení televízor na umelecké dielo

Ako vieme, televízor Samsung The Frame umožňuje zobraziť niektoré zo svetových umeleckých diel ako šetrič obrazovky, a takže sa v pokojovom stave mení na obraz na stene. K obrazu však patrí rám – a práve ten si k modelu The Frame môžete zaobstarať. Na výber je niekoľko typov a farebných variantov, aby výsledok maximálne ladil s vašou domácou výzdobou. Verzia Modern Flat (teda moderný plochý rám) je k dispozícii v bielom, teakovom či hnedom variante, tradičnejší ozdobný rám Beveled Bezel môžete mať v bielom či tehlovo červenom prevedení[2]. Všetko je možné skombinovať s nástenným držiakom Slim Fit Wall Mount, vďaka ktorému televízor dokonale „sadne“ na stenu ako skutočný obraz.

A pokiaľ vás nástenné prevedenie neláka, môžete zvoliť Floor Stand čiže podlahový stojan pripomínajúci skutočnú maliarsku rekvizitu. Ľahko ho možno postaviť aj do malej miestnosti, ktorá sa tak na pohľad zmení na umelecký ateliér. Odporúčaná maloobchodná cena vymeniteľných rámikov je 69 eur pre televízory s uhlopriečkou 32", 79 eur pre televízory s uhlopriečkami 43“ až 75“ a 119 eur pre televízory s uhlopriečkou 85“. Odporúčaná maloobchodná cena Slim Fit Wall Mount je 89 eur a Floor Stand 189 eur.

Kolieska k Sero alebo mobilná zábava

Jedinečný otočný model Sero je vďaka kolieskam Sero Wheels ešte flexibilnejší ako predtým. Okrem zmeny orientácie si s nimi televízor môžete bez problémov odviezť do inej miestnosti a sledovať obľúbený program kdekoľvek chcete. Odporúčaná maloobchodná cena Sero Wheels je 79 eur.

Projektor Freestyle v osobnom balení

Samsung Freestyle je naozaj univerzálny kus výbavy - prenosný projektor, Bluetooth reproduktor a lampa v jednom. Jeho vizáž si teraz môžete prispôsobiť osobnému vkusu vďaka špeciálnemu silikónovému krytu - na výber sú tri farebné varianty, ružový Blossom Pink, zelený Forest Green a béžový Coyote Beige. Odporúčaná maloobchodná cena silikónových krytov je 39 eur. A pokiaľ si Freestyle beriete na výlet do prírody alebo na večierok na záhrade či na streche, oceníte elegantné kompaktné puzdro. Jeho odporúčaná maloobchodná cena je 59 eur. K projektoru je možné dokúpiť prenosnú batériu bielej farby s kapacitou 32 000 mAh za odporúčanú maloobchodnú cenu 159 eur.

Dizajnový televízor Serif ako polička

Model Samsung Serif má jedinečný dizajn – z profilu vyzerá ako písmeno I s rozšírenou plochou hore, ktorá vyslovene nabáda k vyzdobeniu drobnými umeleckými predmetmi. Pokiaľ žiadne takéto predmety nemáte, môžete si niekoľko zaujímavých ručne vyrobených kúskov vybrať z našej ponuky. Úplne to zmení dojem z vašej obývačky. Televízory The Serif sú k dispozícii za odporúčanú maloobchodnú cenu od 1199 eur za model s uhlopriečkou 43“.

Kompletný zoznam TV príslušenstva k televízorom Samsung nájdete tu.

 

O spoločnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inšpiruje svet a tvorí budúcnosť svojimi prevratnými myšlienkami a technológiami. Spoločnosť novo definuje svet televízorov, smartfónov, tabletov, nositeľných chytrých zariadení, digitálnych spotrebičov, sieťových a pamäťových prvkov, LSI systémov, polovodičov a LED displejov. Samsung je podľa rebríčka Interbrands z roku 2020 piatou najhodnotnejšou značkou sveta s hodnotou 62,3 miliardy dolárov. Najnovšie informácie nájdete v Samsung Newsroom na adrese http://news.samsung.com.


[1] Kompatibilný s modelmi Neo QLED 8K, Neo QLED 4K a The Frame. Uhlopriečka obrazovky sa pri jednotlivých modeloch líši.

[2] Počet a dostupnosť farebných variantov sa mení v závislosti od krajiny a regiónu.

Zobrazit Galériu

Samsung Electronics Co., Ltd.

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať