SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement

WESTech sa stal distribútorom smartfónov značky realme pre slovenský trh

Tlačové správy
0

Spoločnosť WESTech spol. s r.o. sa  od októbra 2020 stáva oficiálnym distribútorom smartfónov značky realme. V Slovenskej republike sa bude podieľať na predaji a distribúcii jej produktov a služieb prostredníctvom pobočiek v Bratislave, v Banskej Bystrici a v Žiline, ako aj obchodnému portálu www.westech.sk

„Vo WESTechu sa aktuálne zameriavame na rozširovanie portfólia produktov ale aj značiek, aby sme rozširovali obchodné príležitosti našich zákazníkov“ uvádza Rudolf Koubek jeho obchodný riaditeľ spoločnosti WESTech.

 „Je pre nás vždy výzvou priniesť na slovenský trh novú značku, ktorú pomôžeme našim zákazníkom spoznať a vybudovať si k nej dôveru“ dodal Matej Sršeň, generálny riaditeľ spoločnosti WESTech.

Na slovenský trh už prichádza aj práve predstavená rada realme 7 s najrýchlejším nabíjaním vo svojej triede, s ambicióznou zárukou kvality. Súčasťou rady realme 7 sú špičkové fotoaparáty a najrýchlejšie technológie nabíjania v strednej triede. Modely realme 7 a realme 7 Pro sú prvými prístrojmi, ktoré prešli overením spoľahlivosti smartfónov TÜV Rheinland, ktoré obsahuje 22 hlavných a 38 menších testov, ktoré pokrývajú mnoho bežných scenárov použitia.

V súlade so svojim heslom Skok vpred je značka realme odhodlaná poskytnúť spotrebiteľom tie najlepšie štandardy služieb v Európe.

Spoločnosť realme, ktorá bola založená v polovici roku 2018 a otriasla trhom najmä vďaka technickým špecifikáciám a cenovej stratégii ich produktov. Spoločnosť vďaka tejto kombinácii vybudovala štatút najrýchlejšie rastúcej značky ponúkajúcej inteligentné telefóny.

Podľa štatistík Counterpoint o globálnych dodávkach smartfónov v 1. štvrťroku 2020 je rozvíjajúca sa značka smartfónov na 7. mieste, ale je na 1. mieste s medziročným tempom rastu 157%.

Po úspechoch na ázijskom trhu spoločnosť v júni 2019 oficiálne vstúpila na európsky trh. S vynikajúcimi výsledkami v krajinách ako Španielsko vstúpila aj na trh do Veľkej Británie, Talianska, Francúzska, Nemecka, Poľska, Švédska, Nórska, Dánska, Estónska a mnoho ďalších.

 

WESTech

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať