SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement SAMSUNG_022024B Advertisement

Xiaomi obohacuje inteligentný spôsob života novou ponukou výrobkov AIoT.

Tlačové správy
0

Predstavuje päť nových výrobkov pre domácu zábavu, varenie a denné dochádzanie do práce.

Spoločnosť Xiaomi dnes predstavila škálu výrobkov AIoT, ktoré vylepšujú inteligentné prostredie a zážitky vo všetkých oblastiach života používateľov. Táto úplne nová zostava výrobkov zahŕňa Mi Router AX9000, 27 ‘‘ herný monitor Mi 2K, kolobežku Mi Electric Scooter 3, slúchadlá Redmi Buds 3 Pro a teplovzdušnú fritézu Mi Smart Air Fryer 3.5L.

Tieto výrobky sú samy o sebe inovatívne a ponúkajú inteligentnejšie spôsoby, ako používateľov povzbudiť k aktivite vonku alebo vylepšiť ich životný štýl v interiéroch, či už sú na ceste do práce, za stolom alebo si chcú v kuchyni rýchlo pripraviť jedlo. Vďaka týmto inovatívnym technológiám prináša Xiaomi každému pohodlnejší, efektívnejší a zdravší životný štýl a umožňuje im tak vychutnávať si život s inteligentnými technológiami.

Silné pripojenie pre váš život s inteligentnými technológiami

Mi Router AX9000: Nový router Mi Router AX9000, navrhnutý pre hyper-prepojenú domácnosť budúcnosti a aj ako centrum pre digitálnu zábavu používateľov, je prvým trojpásmovým routerom WI-FI 61 spoločnosti Xiaomi, ktorý je vybavený šesťjadrovým procesorom Qualcomm®. S jedným 4GHZ pásmom  a dvoma 5GHZ pásmami  je toto vlajkové zariadenie schopné poskytnúť neprerušované herné zážitky, aj keď napája viac pripojených inteligentných zariadení súčasne.

Mi Router AX9000 dosahuje rýchlosť až 8 354 Mb / s2a spĺňa všetko, čo moderný hráč alebo majiteľ inteligentnej domácnosti vyžaduje od špičkového routra, ktorý umožňuje širokopásmové hranie hier či sťahovanie a tiež im umožňuje súčasne vysielať naživo v 4K bez zasekávania. Mi Router AX9000 má zabudovanú špeciálnu anténu AIoT, ktorá používateľom umožňuje jednoducho sa pripojiť a spravovať sieť inteligentných zariadení iba niekoľkými klepnutiami.

Herný monitor Mi 2K Gaming Monitor 27": Nezostali sme na mieste a výrazne sme pridali, z čoho budú hráči nadšení. Úplne nový herný monitor Xiaomi Mi 2K 27‘‘ zobrazuje každý detail naozaj ostro vďaka obrazovke s rozlíšením 2560 x 1440 QHD a s plynulou obnovovacou frekvenciou 165 Hz, ktorá hráčov určite pohltí alebo dokonca ponúkne náskok v rámci hry. Herný monitor Mi 2K 27 ‘‘ podporuje aj VESA Display ™ 400 a 95% farebného rozsahu DCI-P3, čo z neho robí jasný a živý displej, ktorý dokáže zobrazovať fantastickú hernú grafiku aj vizuálny obsah na profesionálnej úrovni.

Pustite sa do inteligentnejšieho a zdravšieho varenia

Teplovzdušná fritéza Mi Smart Air Fryer 3.5L: Inteligentný životný štýl začína v kuchyni. Teplovzdušná fritéza Mi Smart Air Fryer 3.5L uspokojí tých z nás, ktorí žijeme rušným životom, ale napriek tomu chceme žiť zdravšie. Domáce varenie je s touto fritézou jednoduché a zdravé, bez pridania oleja.

Fritéza je kompatibilná s aplikáciou Mi Home, takže sa dá jednoducho ovládať na diaľku a nastaviť  na teplotu od 40°C do 200°C, aby ste mali dokonale uvarené jedlo. V aplikácii tiež nájdete viac ako 100 rôznych receptov a inšpirácií na rýchle jedlá, ktoré môžete vo fritéze Mi Smart Air Fryer 3.5L pripravovať aj každý deň3

S fritézou Mi Smart Air Fryer 3.5L si používatelia dokonca môžu naplánovať varené jedlo až 24 hodín vopred. Tým sa otvárajú nekonečné možnosti varenia a prípravy jedál, či už ide o fermentácia jogurtov alebo dehydratáciu krmiva pre domáce zvieratá. Ak máte zaneprázdnené ruky, hlasové príkazy využívajúce Asistent Google a Alexu od Amazonu ju môžu spustiť, zastaviť alebo skontrolovať zostávajúci čas varenia4. Na jasnom OLED displeji sa tiež môžete pozrieť na čas a teplotu.

Pozdvihnite svoj štýl aj na cestách

Kolobežka Mi Electric Scooter 3: Riešenia spoločnosti Xiaomi nám zlepšujú nielen život vo vnútri, ale aj za stenami nášho domova. Spoločnosť Xiaomi v skutočnosti vedie v oblasti mobility pre tzv. prvý a posledný kilometer, celosvetovo už dodala viac ako 4 000 000 kolobežiek Xiaomi Mi Electric Scooters5.

Aktuálne uvedená elektrická kolobežka Mi Electric Scooter 3 je ďalším štýlovým mestským spoločníkom pre ľudí dochádzajúcich do mesta a ponúka vylepšenú používateľskú skúsenosť a bezpečnostné prvky. Na výber je v dvoch farbách čierna Onyx Black a šedá Gravity Grey. Má tiež veľmi praktickú ľahkú konštrukciu a vylepšený 3-stupňový skladací mechanizmus, ktorý umožňuje pohodlné prenášanie a jednoduché zloženie či uloženie v kufri auta, v autobuse alebo vo vlaku.

Vďaka elektrickému motoru s maximálnym výkonom 600 W a rýchlosťou až 25 km/h sa kolobežka Mi Electric Scooter 3 ľahko kĺže po svahoch aj nerovných cestách pri vašich krátkych jazdách mestom. Prichádza však aj s novými bezpečnostnými prvkami, ako je rekuperačný protiblokovací systém E-ABS a novú zadnú kotúčovú brzdu s dvoma brzdovými doštičkami:

Slúchadlá Redmi Buds 3 Pro: Spolu s kolobežkou sú slúchadlá Redmi Buds 3 Pro dokonalým spoločníkom, s ktorým si na cestách užijete zábavu a budete pripojení. Tento výrobok ponúka pohlcujúci zvukový zážitok s hybridnými režimami ANC a transparentnosti6. Podporuje tiež Bluetooth 5.2 pre stabilné pripojenie dvoch zariadení, čo znamená, že používatelia môžu bez námahy prejsť od sledovania videa na notebooku k prijatiu hovoru na svojom smartfóne, a to bez nutnosti opätovného párovania zariadení.

Keď sú používatelia na cestách, Redmi Buds 3 Pro ponúkajú až 6 hodín samotného používania slúchadiel alebo až 28 hodín celkového času prehrávania, ak sú nabité v puzdre. Iba 10 minút nabíjania v puzdre postačí až na 3 hodiny prehrávania hudby7. Slúchadlá Redmi Buds 3 Pro podporujú aj bezdrôtové nabíjanie, vďaka čomu môžu používatelia žiť svoj život bez káblov.

 
   

 

Globálne nastavenie cien

Mi Router AX9000 má odporúčanú cenu od 299€

Mi 2K Gaming Monitor 27'' má odporúčanú maloobchodnú cenu od 449€

Redmi Buds 3 Pro majú odporúčanú maloobchodnú cenu od 69.9€

Mi Electric Scooter 3 má odporúčanú maloobchodnú cenu od 449€

Mi Smart Air Fryer 3.5L má odporúčanú maloobchodnú cenu od 99€

 

Informácie o dostupnosti výrobkov v jednotlivých kanáloch a ich harmonograme nájdete na stránke mi.com vo svojom regióne.

 

Podrobné špecifikácie výrobkov a ich obrázky si môžete stiahnuť tu:

Mi Router AX9000: obrázok

Mi 2K Gaming Monitor 27'': obrázok

Redmi Buds 3 Pro: obrázok

Mi Electric Scooter 3: obrázok

Mi Smart Air Fryer 3.5L: obrázok

 

1 Zapnutie Wi-Fi 6 (802.11ax) a funkcií ako OFDMA, MU-MIMO a 4K QAM / 1024QAM vyžaduje, aby aj koncové zariadenia príslušné funkcie podporovali. Skutočná rýchlosť bezdrôtového pripojenia sa môže líšiť v závislosti od skutočných podmienok siete.

2Maximálne rýchlosti bezdrôtového prenosu sú fyzické rýchlosti vyplývajúce zo špecifikácií normy IEEE Standard 802.11.

3Viac receptov bude k dispozícii cez OTA.

4Dostupnosť Asistenta Google a Amazon Alexa sa môže na jednotlivých trhoch líšiť. Funkcie hlasového ovládania vyžadujú aktualizáciu firmvéru na najnovšiu verziu. Asistent Google  je obchodná známka spoločnosti Google LLC.

5Údaje k júnu 2021, interné údaje spoločnosti Xiaomi.

6Niektoré nastavenia režimov ANC a transparentnosti sú k dispozícii len na vybraných smartfónoch Xiaomi/Redmi.

7Údaje získané v interných laboratóriách, skutočná výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od používania zariadenia.

 

Zobrazit Galériu

Xiaomi

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať