SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement

Zachytávajte spomienky neustále s novým moto g20

Tlačové správy
1

Spoločnosť Motorola dnes predstavuje moto g20, nový výkonný telefón, ktorý ponúka pokročilý systém štyroch fotoaparátov podporený pohlcujúcim 90 Hz HD+ displejom, neuveriteľnou výdržou batérie a spoľahlivým výkonom pre vynikajúci celkový zážitok. Chcete zachytiť ohromujúce fotografie v každej situácii? Teraz môžete.

SAMSUNG 042024 Advertisement

Systém štyroch fotoaparátov na moto g20 vám umožní zachytávať ostrejšie fotografie aj pri slabom svetle a žiarivé nočné zábery, aby ste mohli snímať v akomkoľvek svetle, nehovoriac o nádherných portrétoch s rozostreným pozadím a neuveriteľne detailné makrozábery. Hlavný snímač s rozlíšením 48 MPx1 využíva technológiu Quad Pixel, ktorá zaisťuje štvornásobne lepšiu citlivosť pri slabom svetle a zaisťuje, že vaše snímky budú ostré a žiarivé aj v tme. Vďaka ultraširokouhlému objektívu sa do záberu zmestí štyrikrát viac, čo uľahčuje snímanie rozsiahlej krajiny. Špeciálny fotoaparát Macro Vision vás priblíži k fotografovanému objektu a umožní vám neuveriteľne detailné priblíženie. Vďaka snímaču hĺbky ostrosti, ktorý automaticky rozmazáva pozadie, môžete bežné fotografie premeniť na profesionálne vyzerajúce fotografie. Posuňte kvalitu svojich portrétov na vyššiu úroveň a snímajte autoportréty pomocou 13 MPx fotoaparátu, ktorý prepúšťa množstvo svetla pre krištáľovo čisté fotografie vo dne aj v noci.

Keď ste pripravení prezerať si všetky fotografie hodné Instagramu, užite si ohromujúci zážitok zo sledovania na 6,5-palcovom displeji Max Vision HD+. Vďaka pomeru strán 20:9 získate široké zobrazenie a obnovovacia frekvencia 90 Hz umožňuje plynulé scrollovanie s menším oneskorením.

S moto g20 získate na jedno nabitie výkon na viac ako dva dni s obrovskou 5 000 mAh batériou.2 Či už streamujete hudbu, sledujete videá alebo hráte svoje obľúbené hry, môžete si užiť celý víkend plný zábavy bez toho, aby ste ho museli nabíjať. S moto g20 máte slobodu žiť svoj život naplno bez obáv o výdrž batérie.

moto g20 poskytuje potrebný výpočtový výkon z prispôsobeného osemjadrového procesora, ktorý ponúka o 38 % lepší grafický výkon³. Zvýšený výkon si všimnete pri hraní hier, sledovaní videí alebo zachytení spomienok s priateľmi v noci, a to všetko bez toho, aby ste znížili výdrž batérie vďaka 4 GB RAM najnovšej generácie. A so zabudovaným úložiskom4 64 GB máte dostatok miesta na všetok zachytený obsah a mnoho ďalšieho. Ak predsa len potrebujete viac miesta, môžete kedykoľvek pridať až 1 TB priestoru pomocou karty microSD.5

Vychutnajte si softvér, vďaka ktorému je každá interakcia s telefónom skvelá. Android 11 je optimalizovaný na spôsob používania telefónu, vďaka čomu je intuitívnejší, bezpečnejší a osobnejší. Preskúmajte lepšiu správu konverzácií a správ v aplikáciách, vylepšenú kontrolu nad pripojenými zariadeniami a praktickejší prístup k ochrane údajov v tejto vzrušujúcej aktualizácii od spoločnosti Google. Android 11 tiež prináša fanúšikom Moto nové a vylepšené funkcie dostupnosti, vrátane rýchlejšieho a jednoduchšieho Hlasového ovládania a skratiek ovládaných asistentom.

moto g20 vám ponúka úplne novú perspektívu – ohromujúce fotografie v každej situácii, inteligentnejší procesor pre lepší výkon, viac priestoru na uloženie toho, čo je pre vás dôležité, a väčšiu batériu, ktorá vám poskytne energiu počas dňa.

Dostupnosť

moto g20 bude na Slovensku dostupný od 7. mája 2021 za odporúčanú maloobchodnú cenu 159,90 eur.

Právne vylúčenie zodpovednosti

Niektoré vlastnosti, funkcie a technické parametre produktu môžu závisieť od siete a môžu podliehať ďalším zmluvným podmienkam a poplatkom. Všetky podliehajú zmenám bez predchádzajúceho upozornenia. MOTOROLA, štylizované logo M, MOTO a skupina značiek MOTO sú ochranné známky spoločnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Google a Android sú ochranné známky spoločnosti Google LLC. microSD je ochranná známka spoločnosti SD-3C, LLC. Všetky ostatné ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov. © 2021 Motorola Mobility LLC. Všetky práva vyhradené.

1 48MPx snímač kombinuje 4 menšie pixely do jedného, čím poskytuje efektívne rozlíšenie fotografií 12 MPx.

 

2 Všetky údaje o výdrži batérie sú približné a založené na priemernom používateľovi testovanom v rámci profilu zmiešaného použitia (ktorý zahŕňa použitie aj pohotovostný čas) za optimálnych sieťových podmienok. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobov používania.

 

3 Porovnanie výkonu GPU medzi procesormi UNISOC T700 vyrobenými na mieru pre procesory Motorola a UNISOC T610.


4 Dostupné úložisko používateľa je menšie kvôli predinštalovanému softvéru, operačnému systému a ďalším funkciám a môže sa z dôvodu aktualizácií softvéru zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

 

5 Podporuje až 1 TB microSD kartu; Karty microSD sa predávajú samostatne. Obsah s obmedzeniami DRM nemusí byť možné presunúť na kartu.

Zobrazit Galériu

Motorola

Všetky autorove články

1 komentár

píšu na nete, že to koštuje 150€, tak to sa oplatí reakcia na: Zachytávajte spomienky neustále s novým moto g20

23.4.2021 18:04
píšu na nete, že to koštuje 150€, tak to sa oplatí moto g20, inak ak by to bolo drahšie, tak nie
Reagovať

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať