SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

Zamestnanci SAP dostanú voľnosť. Zvolia si, kedy a odkiaľ budú pracovať

Tlačové správy
0

S rastúcim podielom zaočkovaných ľudí a s postupujúcim uvoľňovaním pandemických reštrikcií firmy na celom svete prehodnocujú svoje pracovné politiky. Reagujú tak na spätnú väzbu zamestnancov, týkajúcu sa vyššej flexibility. Globálny posun smerom k práci z domova viedol k zmene preferencií pracovníkov a zároveň k lepšiemu pochopeniu toho, ako možno napriek práci na diaľku ďalej úspešne a produktívne spolupracovať.

SAP už desaťročia razí pracovný štýl, ktorý nezávisí od toho, kde sa zamestnanec nachádza. Podarilo sa nám tak vybudovať skutočne globálnu pracovnú silu a podporili sme zamestnancov mobilnými technológiami, ktoré im umožnili pracovať odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Nedávne prieskumy medzi zamestnancami, ktoré skúmali postoje k štýlu práce v post-covidovej dobe, ukázali, že je naďalej veľký dopyt po pracovnej flexibilite. Viac ako 80 % zamestnancov SAP uviedlo, že by si želalo mix práce z domu alebo na diaľku, spojený s určitým časom v kancelárii.

Na overených spôsoboch práce na diaľku, ktoré naši zamestnanci na celom svete využívali po desaťročia, dnes SAP stavia nový globálny rámec, ktorý bude maximálne flexibilný a založený na dôvere. Naďalej veríme v posilnenie možností pre našich zamestnancov, pretože zamestnanci sú v srdci toho, čo robíme.

Dnes SAP sľubuje nastavenie práce, ktoré vyhovuje každej role, štýlu a lokalite:

  • 100 % flexibilné pracovisko založené na dôvere;
  • inkluzívne prostredie v ktorom môžu ľudia pracovať z domu, v kancelárii alebo na diaľku, takže každý má možnosť podať najlepší výkon;
  • flexibilný pracovný rozvrh, takže zamestnanci sa môžu rozhodnúť, kedy budú pracovať v súlade s potrebami biznisu;
  • inšpiratívny dizajn kancelárií;
  • kancelárske budovy, ktoré uprednostňujú udržateľnosť a zdravie;
  • prístup, ktorý spĺňa miestne regulácie.

Prísľub flexibility sme navrhli tak, aby zamestnanci mali všetko potrebné na to, aby boli produktívni, kreatívni a plní inšpirácie a zároveň viedli biznis zodpovedne a v súlade s jeho požiadavkami. A ako sme videli v mnohých prieskumoch v rámci odvetvia, flexibilné pracovné prostredie želajú a ťažia z neho zvlášť ženy a čerství absolventi. Dúfame a veríme, že vďaka nášmu sľubu bude SAP preferovanou spoločnosťou pre tieto skupiny cenných zamestnancov.

Flexibilný prístup spoločnosti SAP k práci je vystavaný okolo našej technológie. Softvér SAP SuccessFactors poskytuje kompletné riešenie pre riadenie ľudskej skúsenosti (human experience management, HXM), od nástupu do práce až po rozvoj kariéry - ktoré zlepšuje zanietenosť zamestnancov, podporuje ich rast a retenciu bez ohľadu na to, kde pracujú. Qualtrics poskytuje okamžitú viditeľnosť k zažitej skúsenosti zamestnancov na celom svete a umožňuje nám tak nepretržite vnímať ich pocity. Momentálne pracujeme na integrácii Microsoft Teams do nášho portfólia, aby sme rozšírením možností nástrojov prístupu umožnili hladkú a jednoduchú spoluprácu.

O spoločnosti SAP

Stratégiou spoločnosti SAP je pomôcť firmám stať sa inteligentným podnikom. Ako líder na trhu s podnikovým aplikačným softvérom pomáha firmám všetkých veľkostí a odvetví zlepšovať ich fungovanie: až 77 % všetkých príjmov z transakcií na svete príde do kontaktu so systémami SAP. Technológie strojového učenia, IoT a pokročilej analytiky pomáhajú SAP zákazníkom zmeniť ich spoločnosti na inteligentné podniky. SAP riešenia poskytujú ľuďom a organizáciám detailné informácie a pomáhajú im tak zlepšiť úroveň spolupráce, vďaka čomu sú vždy o krok pred konkurenciou. Neustále zjednodušovanie spôsobu práce s technológiami vedie k tomu, že firmy môžu využívať SAP softvér presne takým spôsobom, ktorý im vyhovuje. End-to-end balík aplikácií a služieb umožňuje zákazníkom v komerčnom aj verejnom sektore naprieč 25 odvetviami riadiť svoje organizácie rentabilne a plynule sa prispôsobovať meniacim sa podmienkam. Vďaka globálnej sieti zákazníkov, partnerov, zamestnancov a špičkových odborníkov, ktorí sú lídrami v oblasti inovácií, pomáha SAP zlepšovať fungovanie sveta a skvalitňovať životy ľudí. Viac informácií na www.sap.com

 

SAP

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať