SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement SAMSUNG_042024 Advertisement

Zatiaľ najrýchlejšia produkčná tlačiareň imagePROGRAF si poradí s expresnými termínmi v oblasti architektúry, strojárstva

Tlačové správy
0

Nový rad produkčných tlačiarní imagePROGRAF TZ-30000 od spoločnosti Canon je určený dynamickým podnikom, ktoré si musia poradiť s expresnými termínmi. Novinka v sebe spája vysokú rýchlosť výstupu s množstvom funkcií, ktoré podporujú nepretržitú produktivitu a efektivitu. Toto robustné tlačové zariadenie ponúka výbornú manipuláciu s médiami a dokáže produkovať vysoko kvalitné aplikácie – napríklad výkresy CAD/GIS, plány alebo plagáty – a je ideálnou voľbou pre zákazníkov z oblasti architektúry, strojárstva, stavebníctva alebo výroby, či pre profesionálnych poskytovateľov tlače a copy centrá. Multifunkčná tlačiareň imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 ponúka kombináciu tlačiarne s precíznym integrovaným skenerom v jednom zaraidení pre ešte efektívnejšie pracovné procesy.

Maximálny výkon, minimálna doba prestojov

Tento najnovší model ponúka tlač rýchlosťou štyroch strán CAD formátu A1 za minútu. Ide tak o najrýchlejší modelový rad imagePROGRAF. Vďaka veľkokapacitným zásobníkom atramentu s objemom 700 ml a duálnemu podávaniu rolí maximalizuje výkon a minimalizuje dobu, kedy je stroj mimo prevádzky. Pohodlne zvláda produkčné objemy medzi 300 a 500 štvorcovými metrami mesačne, ponúka podporu softvéru pre správu pracovných tokov Direct Print Plus a disponuje vysokokapacitným stohovačom, ktorý pojme až 100 hárkov A0.

Tento rad tlačiarní bol navrhnutý pre maximálnu produktivitu a ako prvý vo svojej kategórii disponuje systémom pre výmenu rolí a atramentov počas tlače. Vďaka šikovnému roll setu je zakladanie médií naozaj hračka. Používateľ jednoducho umiestni úlohu do podávača a tlačiareň už zvyšok zariadi sama. Prvý výtlačok A1 CAD tak môžete držať v ruke už do 19 sekúnd od okamihu, keď stlačíte tlačidlo "Tlačiť".

Ovládač tlačiarne CPP a nástroj CPP Publisher Select pre zadávanie úloh pomáhajú dosiahnuť efektívnu tlač a obmedzujú chyby tlače tak, že sledujú šírku média a zvyšné množstvo médiá pred tlačou.

Výnimočná kvalita tlače od spoločnosti Canon

Nová tlačiareň využíva špičkovú atramentovú technológiu LUCIA TD spoločnosti Canon, ktorá umožňuje vysoko kvalitnú tlač od CAD výkresov až po mapy alebo plagáty na širokú škálu natieraných aj nenatieraných médií. Jemné čierne línie a text je možné reprodukovať čisto a s minimálnym rozpíjaním, a to dokonca aj na obyčajný lacný papier pre atramentovú tlač.

Zdokonalený dizajn a bezpečnosť

Ergonomický konzolový dizajn šetrí miesto a zabezpečuje, aby bolo činnosti ako je výmena atramentových zásobníkov a rolí s médiami, možné vykonávať z prednej časti imagePROGRAF TZ-30000. Samotné výtlačky možno zbierať z hornej časti stroja.

Model MFP Z36 je vybavený ešte väčším množstvom funkcií pri ešte menšej veľkosti zariadenia, a to vďaka integrácii vysoko kvalitného multifunkčného skenera so systémom duálneho LED svetelného zdroja. Tento multifunkčný model sa ľahko inštaluje a hodí sa najmä pre menšie kancelárske priestory. Je vybavený veľkým samostatným dotykovým displejom s ľahko použiteľnou funkciou náhľadu a bohatými možnosťami editácie obrazu.

Pre zabezpečenie optimálnej bezpečnosti možno nastaviť aj to, že po dokončení každej tlačovej úlohy zariadenie automaticky vymaže tlačové údaje z pevného disku. Samozrejmosťou je možnosť použiť voliteľný PIN kód pre zabezpečenie rozhrania a zamedzenie neoprávneného prístupu.

Junichi Wach, riaditeľ divízie LFP EMEA spoločnosti Canon Europe, uviedol k predstaveniu nového radu imagePROGRAF TZ-30000: „Počas vývoja nového radu imagePROGRAF TZ-30000 sme sa snažili vyriešiť niekoľko typických problémov, ktorým čelia používatelia LED plotru nižšej triedy. Táto plne vybavená produkčná tlačiareň dokázala skĺbiť produktivitu a efektivitu, skracuje časy veľkoformátovej tlače a dokončovania a pomáha zákazníkom dodržať aj tie najkratšie termíny. Som si istý, že tento najnovší prírastok do rodiny imagePROGRAF posúva úroveň ešte vyššie a bude schopný splniť rastúce nároky ktoréhokoľvek podniku, ktorý potrebuje optimalizovanú a bezproblémovú produkciu veľkoformátovej tlače.“

Nové modely imagePROGRAF TZ-30000 a imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 budú v predaji u partnerov Canon od mája 2021. Ďalšie informácie o rade imagePROGRAF TZ nájdete na: https://www.canon.sk/business-printers-and-faxes/imageprograf-tz-30000/

 

Zobrazit Galériu

Canon

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať