Lauben Hot Air Fryer 2500WT – porovnanie teplovzdušnej a klasickej fritézy
Vyprážané jedlá sú pre väčšinu z nás veľmi chutné, avšak pri klasickom spôsobe prípravy väčšinou obsahujú pomerne veľa tuku, ktorý obsahuje veľmi veľa kalórií. Jedným z riešení naznačenej dilemy je teplovzdušná fritéza. Tá pracuje na princípe cirkulácie horúceho vzduchu, ktorý jedlo ohrieva zo všetkých smerov rovnomerne, a preto na prípravu jedla nepotrebujete prakticky žiadny olej. Príprava pokrmov je rýchla, jednoduchá a potraviny by si mali zachovať chuť a vôňu, byť zvonku chrumkavé a vnútri šťavnaté. Taká je teória. Ako to vyzerá v praxi?
Video – porovnanie prípravy vyprážaného filé, bravčových rezňov a zemiakových hranoliek v klasickej a teplovzdušnej fritéze
Otestoval som multifunkčnú teplovzdušnú fritézu Lauben Hot Air Fryer 2500WT. Môžete si zvoliť jeden z ôsmich ...
Článok je uzamknutý
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH
Zobrazit Galériu
Článok je uzamknutý
Pokračovanie článku patrí k prémiovému obsahu pre predplatiteľov. S digitálnym predplatným už od 10 € získate neobmedzený prístup k uzamknutému obsahu na celý rok. Objednať si ho môžete TU. Ak ho už máte prihláste sa TU
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH