AI transformuje aj potravinársky priemysel
Trendy v oblasti umelej inteligencie prinášajú revolúciu do potravinárskeho priemyslu – od výroby a bezpečnosti až po personalizované stravovanie a inteligentnejšie dodávateľské reťazce. Keďže spoločnosti riešia problémy s plytvaním potravinami, nedostatkom pracovných síl a vyvíjajúcimi sa požiadavkami spotrebiteľov, ako aj obavy o bezpečnosť, predpokladá sa, že trh s potravinárskymi AI technológiami sa do roku 2029 vyšplhá na 27,73 miliardy USD.
{{BANNER|SIMPLE_BANNER_HOMEPAGE_2}}
Tento prudký nárast je podporovaný snahou o výživu prispôsobenú na mieru, prísnejšími bezpečnostnými normami, optimalizáciou dodávateľského reťazca a udržateľnosťou, čo znamená novú éru v spôsobe, ako sa svet stravuje.
Od nástrojov na inovácie v oblasti potravín až po výskumné nástroje spôsobuje AI revolúciu v globálnom potravinovom ekosystéme, pričom funguje v zákulisí spôsobmi, ktoré si spotrebitelia len zriedka všimnú. Napríklad platforma pre diabetes SNAQ zavádza predikciu glukózy v jedle s využitím u ...
Článok je uzamknutý
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH
Článok je uzamknutý
Pokračovanie článku patrí k prémiovému obsahu pre predplatiteľov. S digitálnym predplatným už od 10 € získate neobmedzený prístup k uzamknutému obsahu na celý rok. Objednať si ho môžete TU. Ak ho už máte prihláste sa TU
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH