Teplovzdušné fritézy / Vyprážajte zdravšie a bez výčitiek
Pravidelné cvičenie, veľa pohybu a ľahká strava, to sú základy zdravého životného štýlu, ktorý sa snažia mnohí z nás dodržiavať. No raz za čas príde chuť aj na niečo menej zdravé, napríklad na dozlatista vypražené hranolčeky alebo rezne. Pri slove fritéza si veľa z vás predstaví litre prepáleného oleja a mastné fľaky, no to už pre dnešnú modernú prípravu jedla neplatí. Teplovzdušné fritézy pripravujú jedlo pomocou cirkulácie horúceho vzduchu, ktorý vnútri prúdi rovnomerne. Fritéza je tak za pár minút vyhriata a pripravená na výrobu rôznych dobrôt. Pozrime sa na to, ako si správne vybrať teplovzdušnú fritézu a na aké parametre sa treba pri výbere zamerať.
Správny model
Pokiaľ ste sa rozhodli spestriť váš jedálny lístok o zdravšie verzie vyprážaných jedál a obzeráte sa po teplovzdušných fritézach, treba sa v prvom rade zamyslieť, pre koľkých ľudí budete pokrmy pripravovať. Na základe toho sa musíte zamerať na objem a výkon fritéz. Okrem toho si treba pozrieť aj ďalšie vlastnosti frité ...
Článok je uzamknutý
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH
Zobrazit Galériu
Článok je uzamknutý
Pokračovanie článku patrí k prémiovému obsahu pre predplatiteľov. S digitálnym predplatným už od 10 € získate neobmedzený prístup k uzamknutému obsahu na celý rok. Objednať si ho môžete TU. Ak ho už máte prihláste sa TU
Prihlásiť pomocou členstva NEXTECH