SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement SAMSUNG_022024A Advertisement

Huawei chce optimalizovať portfólio a zvýšiť investície do softvéru

Tlačové správy
0

Spoločnosť Huawei usporiadala v čínskom Šen-čene 18. ročník podujatia Global Analyst Summit. Akcie sa na mieste zúčastnilo viac ako 400 hostí, vrátane priemyselných a finančných analytikov, kľúčových verejných osobností a zástupcov médií. Ďalší analytici a novinári z celého sveta sa pripojili online.

Eric Xu, rotujúci riaditeľ spoločnosti Huawei, na summite hovoril o obchodných výsledkoch spoločnosti za rok 2020 a venoval sa aj piatim strategickým iniciatívam pre budúce smerovanie. Podľa nich chce Huawei:

  • Optimalizovať svoje portfólio s cieľom zvýšiť odolnosť spoločnosti. V rámci tohto úsilia Huawei posilní svoje investície do softvéru a zároveň investuje viac prostriedkov do podnikov, ktoré sú menej závislé na pokročilých procesných technikách, a tiež do komponentov pre inteligentné vozidlá.
  • Maximalizovať hodnotu 5G a definovať 5,5G s priemyselnými partnermi pre podporu vývoja mobilnej komunikácie.
  • Poskytovať bezproblémové, užívateľsky zamerané a smart prostredie pre všetky užívateľské scenáre.
  • Inovovať s cieľom znížiť spotrebu energie vo svete s nízkymi emisiami uhlíka.
  • Riešiť problémy s kontinuitou dodávok.

"Obnovenie dôvery a spolupráce naprieč globálnym dodávateľským reťazcom polovodičov je zásadné pre návrat celého odvetvia na správnu cestu," zdôraznil Eric Xu.

"V budúcnosti sa budeme aj naďalej nachádzať v zložitom a nestabilnom globálnom prostredí. Pretrvávajúca pandemická a geopolitická neistota bude predstavovať dlhodobú výzvu pre každú organizáciu, firmu i krajinu. Hlboko veríme v digitálnu technológiu a jej silu poskytovať nové riešenia problémov, s ktorými sa všetci stretávame. Budeme teda s našimi zákazníkmi a partnermi neustále inovovať a usilovať sa o digitálnu transformáciu. Chceme priniesť riešenie pre každého človeka, domácnosť a organizáciu pre plne prepojený a inteligentný svet."

Prvý globálny summit analytikov spoločnosti Huawei sa konal v roku 2004 a odvtedy sa koná každoročne. Aktuálny ročník na tému "Budovanie plne prepojeného inteligentného sveta" prebehol od 12. do 14. apríla. Odborníci z celého sveta majú na summite možnosť zdieľať svoje postrehy a diskutovať o budúcich trendoch.

 

Huawei

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať