SAMSUNG 042024 Advertisement SAMSUNG 042024 Advertisement SAMSUNG 042024 Advertisement

Nabite svoje dni a noci energiou s novým moto e7 power

Tlačové správy
1

Sila a výkon sa k sebe vždy perfektne hodia a spoločnosť Motorola vďaka novému moto e7 power robí obe tieto stránky prístupnejšie ako kedykoľvek predtým. Toto zariadenie poskytuje úžasnú výdrž batérie, neuveriteľnú spoľahlivosť a výkon, ktoré zákazníci potrebujú na poskytnutie energie počas svojich najrušnejších dní a nocí, spolu s vynikajúcimi zážitkami z fotoaparátu a displeja, ktoré sú v tejto cenovej hladine extrémne zriedkavé.

Hrajte, učte sa alebo pracujte bez jedinej starosti vďaka masívnej 5 000 mAh batérii, ktorou disponuje moto e7 power. Prehrávajte hudbu až 76 hodín, videá až 14 hodín alebo prehliadajte web až 12 hodín na jedno nabitie.1 S až dvoma dňami výdrže batérie2 na dosah ruky môžete niekam vyraziť na celý víkend bez toho, aby ste museli myslieť na nabíjanie.

6,5-palcový displej Max Vision HD+ ponúka jeden z najlepších zážitkov zo sledovania v rámci série moto e, s pomerom strán 20:9 budú filmy, hry a videohovory vyzerať čo najlepšie. A ultraširokouhlá obrazovka znamená, že váš obľúbený obsah bude vždy riadne viditeľný.

Užite si neuveriteľnú odozvu vďaka osemjadrovému procesoru s taktom 2,0 GHz, ktorý vám umožní viac hrať, viac sledovať a chatovať bez oneskorenia.

Systém dvoch fotoaparátov, ktorým je moto e7 power vybavený vám postačí, či už chcete snímať väčšie snímky alebo sa sústrediť na malé detaily v živote. Hlavný fotoaparát s rýchlym zaostrovaním a rozlíšením 13 MPx s PDAF (ostrenie pomocou fázovej detekcie) vám umožní robiť rýchle fotografie. Objektív Macro Vision vás dostane 4x bližšie k fotografovanému objektu ako štandardný objektív a zachytí aj drobné detaily. Navyše si môžete byť istí, že s 5 MPx selfie fotoaparátom budete vždy vyzerať čo najlepšie.

Všetky tieto neuveriteľné fotografie a videá môžete bez námahy ukladať do 64 GB spoľahlivého zabudovaného úložiska.3 Ak potrebujete viac miesta, môžete kedykoľvek úložisko rozšíriť až na 1 TB pridaním karty microSD.4

Spoločnosť Motorola sa venuje dodávaniu hardvérových a softvérových funkcií, vďaka ktorým bude váš čas s telefónom ešte ľahší a príjemnejší. Čítačka odtlačkov prstov diskrétne umiestnená v logu „batwing“ na zadnej strane telefónu vám umožní odomknúť telefón jediným dotykom. Špeciálne tlačidlo Asistenta Google na bočnej strane každého zariadenia vám navyše pomôže rýchlo nájsť odpovede a realizovať veci iba pomocou vášho hlasu.5

AVAILABILITY

moto e7 power je teraz na Slovensku dostupný za odporúčanú maloobchodnú cenu 114,90 eur.

Informácie o cenách a technické údaje nájdete na našom webe.


1 Všetky údaje o výdrži batérie sú približné a založené na optimálnych podmienkach siete. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobov používania.

2 Všetky údaje o výdrži batérie sú približné a založené na priemernom používateľovi testovanom v rámci profilu zmiešaného použitia (ktorý zahŕňa použitie aj pohotovostný čas) za optimálnych sieťových podmienok. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobov používania.

3 Dostupné úložisko používateľa je menšie vďaka mnohým faktorom vrátane operačného systému, softvéru a funkcií využívajúcich časť tejto kapacity; to sa môže s aktualizáciami softvéru zmeniť.

4 Podporuje až 1 TB kartu microSD, karty microSD sa predávajú samostatne. Obsah s obmedzeniami DRM nemusí byť možné presunúť na kartu.

5 Nie všetky jazyky sú podporované. Zoznam aktuálnych jazykov podporovaných programom Google Assistant nájdete tu: assistant.google.com.

Zobrazit Galériu

SKPR STRATEGIES, s.r.o.

Všetky autorove články

1 komentár

parádna mašinka za 115€ oplatí sa pre dôchodcov a študentov: https://mobilne-telefony.heureka.sk/motorola-moto-e7-power/ reakcia na: nabite svoje dni a noci energiou s novým moto e7 power

2.3.2021 18:03
parádna mašinka za 115€: https://mobilne-telefony.heureka.sk/motorola-moto-e7-power/ jej predchodca je Lenovo C2 power, ten model bol kedysi za 170€, tak sme trošku zlacnili, hádam je to dobrý mobil, mne sa páči :) Len mi tu chýba odznak: "tip redakcie"
Reagovať

Pridať komentár