SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement SAMSUNG_022024C Advertisement

Ako si uľahčiť vstup do školského roku? Vytvorte pre svoju triedu vlastnú webovú stránku

Tlačové správy
0

Pandémia korona vírusu priniesla do školského systému veľa zmien, ktoré učitelia, žiaci ale aj ich rodičia museli zo dňa na deň akceptovať a naučiť sa podľa nich fungovať. Počas dištančnej výučby sa okrem všetkých dostupných nástrojov, ktoré sa používajú pri online vyučovaní, osvedčili tiež vlastné webové stránky. Tie nájdu bohaté využitie aj počas prezenčnej výučby. Ich založenie s pomocou šablón Webnode je veľmi jednoduché a úplne bezplatné. 

Začiatok školského roka býva pre mnohích učiteľov aj žiakov veľmi hektický a náročný. Plno nových informácií dostávajú najmä žiaci a študenti prvých ročníkov, ktorí sa zoznamujú s novým systémom a kolektívom.

V súčasnosti sa stále viac činností presúva do online prostredia a práve vlastná webová stránka môže byť skvelým nástrojom na utuženie kolektívu či už v rámci celej školy, triedy, alebo záujmového krúžku či konkrétneho predmetu. Šablóny Webnode ponúkajú bezplatnú možnosť vytvorenia vlastnej stránky, ktorú môže spravovať vyučujúci ale aj väčší kolektív žiakov a študentov. Stačí dobrý námet a o pár klikov môžete mať pripravenú novú webovú stránku aj bez znalosi programovania.

Na webových stránkach je možné publikovať texty a fotky, ale tiež videá alebo odkazy so súvisiacou literatúrou pre výučbu. Webnode tiež umožnuje vytvorenie uzamknutých stránok, na ktoré majú prístup len vybraní užívatelia. Všetky nejasnosti s tvorbou webov a možnosťami projektu je pripravená vyriešiť podpora Webnode. Odborníci dokážu poradiť aj s veľmi špecifickými požiadavkami a nasmerovať k ich úspešnému vyriešeniu.

Pre ešte jednoduchšiu orientáciu pri procese tvorby webu je pripravený jednoduchý manuál. Obsahuje 12 kapitol, ktoré opisujú jednotlivé kroky. Manuál je vytvorený pre začiatočníkov a poradí od samotného nápadu, názvu a výberu správnej šablóny až po zaistenie bezpečnosti. Všetko, čo treba na založenie vlastnej stránky, je funkčný e-mail a pripojenie na internet. Stránky je možné potom zakladať na telefóne, tablete alebo stolovom počítači. Viac informácií nájdete aj na Webnode.sk.

Zobrazit Galériu

Webnode.sk

Všetky autorove články

Pridať komentár

Mohlo by vás zaujímať

Mohlo by vás zaujímať